Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La jaula en llamas
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2783
FURIA OSCURA Aiur F.C.
cucudo Tactiek 3-5-2 LW
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
45.3 gemiddelde waardering 43
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Menta rent richting de bal. Menta passt de bal in één keer door. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Udeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 1:0

11e minuut.
Rădescu passt de bal in één keer door. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens probeert naar een medespeler te passen. Orangos is nu in balbezit. Orangos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bärens passt de bal met de wreef. Rădescu rent richting de bal. Met opzet legt López Caro zijn tegenspeler op de grond. López Caro krijgt een gele kaart. Rădescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rădescu kan niet meer verder spelen. Kieliszek komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Conta passt de bal met de wreef. Bärens rent richting de bal. Bärens met een sublieme pass. Gregório rent richting de bal. Gregório haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Demay kopt de bal weg. Movilla rent richting de bal. Movilla passt de bal in één keer door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Menta passt de bal zonder na te denken. Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría probeert naar een medespeler te passen. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Graus geeft de bal voor. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Conta begaat een overtreding. Conta krijgt een gele kaart. Lizardi Etxeberría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Movilla met een snel genomen vrije trap. Udeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 2:0

35e minuut.
Kieliszek probeert naar een medespeler te passen. Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Unzué begaat een overtreding. Unzué krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lizardi Etxeberría geeft een lange en hoge pass. Unzué rent richting de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Udeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 3:0

43e minuut.
Bärens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bildiren geeft een hoge lob. Daar is Lizardi Etxeberría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orangos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Guðbergson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Quevedo de bal. Anh Hưng rent richting de bal. Menta is nu in balbezit. Menta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 52%, Aiur F.C. 48%.
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 3:0

60e minuut.
Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orangos passt de bal in één keer door. Bärens is nu in balbezit. Bärens geeft de bal voor. Guðbergson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lizardi Etxeberría geeft een hoge lob. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Demay rent richting de bal. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Udeanu bokst de bal weg.

73e minuut.
Guðbergson neemt vlug de vrije trap. Lizardi Etxeberría kopt de bal weg. Klungelig pakt Mąkosza de bal. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 4:0

75e minuut.
Quevedo met een snelle inworp. Bildiren is nu in balbezit. Bildiren probeert naar een medespeler te passen. Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orangos geeft een lange en hoge pass. Rankin bokst de bal weg.

78e minuut.
Demay passt de bal in één keer door. Orangos is nu in balbezit. Orangos met een sublieme pass. Gregório is nu in balbezit. Gregório draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Guðbergson onderschept slim de pass. Guðbergson geeft de bal voor. Pin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mąkosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quevedo neemt de hoekschop. Anh Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śruba heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Unzué passt de bal met de wreef. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mąkosza. Mąkosza krijgt een gele kaart. Anh Hưng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Movilla komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 46%, Aiur F.C. 54%.
FURIA OSCURA - Aiur F.C. 5:0