Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC RaulRamon Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 10985
FC RaulRamon United Arad
florin2 Tactiek non
49% Balbezit 51%
9% Spel op eigen helft 91%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 37.7
outstanding Schieten adequate
very good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kushetov is nu in balbezit. Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Lino heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand is nu in balbezit. Met opzet legt Lino zijn tegenspeler op de grond. Lino krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ferdinand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piperis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 1:0

6e minuut.
Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson met een sublieme pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ... Yaluff probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 2:0

7e minuut.
Daar is Kushetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushetov met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší met de inworp. Yaluff is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Johannson probeert naar een medespeler te passen. Kánoší speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 3:0

11e minuut.
Piperis kopt de bal weg. Yaluff rent richting de bal. Eliaszewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliaszewicz krijgt een gele kaart. Yaluff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaluff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onda krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hanganu controleert de bal met de borst. Hanganu met een sublieme pass. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 4:0

17e minuut.
Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff speelt de bal door. Daar is Johannson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johannson haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 5:0

19e minuut.
Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff probeert naar een medespeler te passen. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihai trapt de bal weg. Hanganu kopt de bal weg. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Johannson is nu in balbezit. Johannson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 6:0

23e minuut.
Yaluff passt de bal zonder na te denken. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu schiet op doel. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 7:0

25e minuut.
Yaluff is nu in balbezit. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 8:0

26e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Kánoší met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 9:0

27e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší met de inworp. Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaluff geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaluff rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hanganu passt de bal in één keer door. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson met een sublieme pass. Onda speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Johannson neemt de hoekschop. Onda speelt de bal door. Hanganu heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 10:0

32e minuut.
Kánoší neemt de hoekschop. Johannson kopt de bal weg. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 11:0

32e minuut.
Klungelig pakt Kushetov de bal. Kushetov passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaluff geeft de bal voor. Mihai bokst de bal weg. Onda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 12:0

34e minuut.
Onda kopt de bal weg. Yaluff is nu in balbezit. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 13:0

38e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Klungelig pakt Johannson de bal. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 14:0

40e minuut.
Kánoší geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hanganu met een sublieme pass. Klungelig pakt Onda de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 15:0

41e minuut.
Inworp. Kánoší zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff speelt de bal door. Onda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 16:0

43e minuut.
Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 17:0

44e minuut.
Inworp. Kánoší met de inworp. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 11%, United Arad 89%.
FC RaulRamon - United Arad 18:0

46e minuut.
Kushetov rent richting de bal. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff passt de bal in één keer door. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 19:0

48e minuut.
Piperis speelt de bal door. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 20:0

50e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Johannson de bal. Johannson speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hartmann passt de bal zonder na te denken. Yaluff rent richting de bal. Yaluff met een sublieme pass. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 21:0

54e minuut.
Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaluff met een sublieme pass. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 22:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kánoší zal de hoekschop nemen. Yaluff kopt de bal weg. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 23:0

58e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand passt de bal met de wreef. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel. Paal! Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 24:0

60e minuut.
Pungă geeft een hoge lob. Johannson kopt de bal weg. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda schiet op doel. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 25:0

63e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu speelt de bal door. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Onda is nu in balbezit. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda passt de bal zonder na te denken. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 26:0

69e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 27:0

71e minuut.
Kánoší met een snelle inworp. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff geeft een lange en hoge pass. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 28:0

72e minuut.
Klungelig pakt Véliz de bal. Véliz geeft de bal voor. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 29:0

73e minuut.
Yaluff rent richting de bal. Yaluff geeft een lange en hoge pass. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 30:0

75e minuut.
Kánoší zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff passt de bal met de wreef. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanganu rent richting de bal. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 31:0

76e minuut.
Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda speelt de bal door. Yaluff heeft problemen om de bal te vangen. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 32:0

79e minuut.
Johannson met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 33:0

81e minuut.
Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff probeert naar een medespeler te passen. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 34:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší met de inworp. Yaluff speelt de bal door. Mihai met een sublieme pass. Lino kopt de bal weg. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Onda de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Mihai trapt de bal weg van het doel. Hanganu met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 35:0

86e minuut.
Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal in één keer door. Onda is nu in balbezit. Klungelig pakt Onda de bal. Onda schiet op doel. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 36:0

89e minuut.
Lino probeert de bal aan de voet te houden. Piperis rent richting de bal. Piperis passt de bal zonder na te denken. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 37:0

90e minuut.
Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff met een sublieme pass. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda draait met de bal, schiet en ... Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - United Arad 38:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 6%, United Arad 94%.
FC RaulRamon - United Arad 38:0