Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Foresta Sf Ilie Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 672
Foresta Sf Ilie SV Sasbachwalden
Smechera Tactiek speciala
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zorzenon trapt de bal weg. Sáez kopt de bal weg. Xəqani rent richting de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Forejtek kopt de bal weg. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Yuanhui rent richting de bal. Blocher verovert de bal door een tackle van achteren. Blocher draait met de bal, schiet en ... Zorzenon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Przerywacz kopt de bal weg. Daar is Blocher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blocher speelt de bal door. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 0:1

27e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft een lange en hoge pass. Xəqani maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorzenon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 0:2

39e minuut.
Scampamorte is nu in balbezit. Da Luz verovert de bal door een tackle van achteren. Da Luz geeft een hoge lob. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 59%, SV Sasbachwalden 41%.
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 0:2

49e minuut.
Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher geeft een lange en hoge pass. Daar is Vulinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Scampamorte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Da Luz. Scampamorte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lupeş met een snel genomen vrije trap. Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 1:2

59e minuut.
Kauer probeert naar een medespeler te passen. Lupeş is nu in balbezit. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Blocher is nu in balbezit. Blocher geeft een hoge lob. Zorzenon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Danić is nu in balbezit. Sáez geeft een lange en hoge pass. Yuanhui probeert de bal met de borst te controleren. Xəqani rent richting de bal. Xəqani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vulinović geeft een lange en hoge pass. Scampamorte is nu in balbezit. Da Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte verovert de bal door een tackle van achteren. Scampamorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Da Luz geeft de bal voor. Scampamorte speelt de bal door. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 62%, SV Sasbachwalden 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foresta Sf Ilie - SV Sasbachwalden 2:2