Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Bum Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3216
FC Bum Dangerous Minds
refacuta st Tactiek Claro
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.4 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten matig
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


12e minuut.
Debono met een sublieme pass. Doboş kan de bal niet met de borst controleren. Ruviaro rent richting de bal. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş schiet op doel. Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Pietreanu begaat een overtreding. Dávila moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dávila kan niet meer verder spelen. Ferrer komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Inworp. Chiculiţă met de inworp. Gatto is nu in balbezit. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Melinte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 56%, Dangerous Minds 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bum - Dangerous Minds 0:0

54e minuut.
Verdeş is nu in balbezit. Verdeş geeft een hoge lob. Daar is Vargalui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chwietkiewicz speelt de bal door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Paul de bal. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Verdeş heeft problemen om de bal te vangen. Verdeş passt de bal in één keer door. Melinte rent richting de bal. Melinte draait met de bal, schiet en ... Vargalui probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Doboş rent richting de bal. Paul rent richting de bal. Paul geeft een lange en hoge pass. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş geeft de bal voor. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 67%, Dangerous Minds 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bum - Dangerous Minds 0:0