Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Bum Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
FC Bum United Arad
refacuta st Tactiek new
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Horvat onderschept slim de pass. Horvat controleert de bal met de borst. Debono met een sublieme pass. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kubančík probeert naar een medespeler te passen. Debono bereikt de bal nog maar net als eerste. Debono passt de bal met de wreef. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pungă passt de bal met de wreef. Olabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş speelt de bal door. Véliz is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Véliz speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal zonder na te denken. Olabe is nu in balbezit. Olabe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Debono probeert naar een medespeler te passen. Chwietkiewicz met een sublieme pass. Véliz rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Olabe geeft een hoge lob. Chiculiţă met een sublieme pass. Holz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge lob. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Antilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een hoge lob. Kushetov rent richting de bal. Kushetov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vargalui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Antilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Chwietkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Horvat rent richting de bal. Debono probeert naar een medespeler te passen. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - United Arad 1:0

37e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antilli met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Budzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kushetov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bum - United Arad 1:1

40e minuut.
Kushetov rent richting de bal. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushetov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hasu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hasu kan niet meer verder spelen. Hocalar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 54%, United Arad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bum - United Arad 1:1

53e minuut.
Gombrowicz trapt de bal weg van het doel. Dávila kopt de bal weg. Véliz probeert de bal aan de voet te houden. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - United Arad 2:1

55e minuut.
Panait passt de bal in één keer door. Véliz is nu in balbezit. Véliz met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 51%, United Arad 49%.
FC Bum - United Arad 2:1