Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jizni Supi Praha Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2645
Jizni Supi Praha Napoli United
4 - 4 - 2 wing Tactiek 4231b
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś rent richting de bal. Leś passt de bal met de wreef. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jabłko is nu in balbezit. Jabłko passt de bal zonder na te denken. Leś is nu in balbezit. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz schiet op doel. Markiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Napoli United 0:1

26e minuut.
Ihtijarević rent richting de bal. Jabłko verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłko passt de bal zonder na te denken. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Napoli United 0:2

34e minuut.
Leś met de inworp. Jabłko rent richting de bal. Jabłko speelt de bal door. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jabłko probeert de bal aan de voet te houden. Peleš rent richting de bal. Kiełbasiński begaat een overtreding. Kiełbasiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 61%, Napoli United 39%.
Jizni Supi Praha - Napoli United 0:2

82e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabłko. Gəncəli raakt geblesseerd tijdens het duel. Hobst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ihtijarević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 68%, Napoli United 32%.
Jizni Supi Praha - Napoli United 0:2