Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Mixon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2179
F.C. Mixon Rossoneri Team
442 nowa Tactiek t1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Tiryaki kopt de bal weg. Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Possobom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possobom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Davis is nu in balbezit. Tiryaki rent richting de bal. Siemaszko speelt de bal door. Pizzolati rent richting de bal. Pizzolati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko met een sublieme pass. Rubirosa met een sublieme pass. Pizzolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Megyesi trapt de bal weg. Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa geeft een hoge lob. Pizzolati rent richting de bal. Pizzolati schiet op doel. Megyesi bokst de bal weg.

30e minuut.
Tiryaki met een sublieme pass. Pizzolati rent richting de bal. Mihăileanu begaat een overtreding. Pizzolati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siemaszko komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bauwens heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszko probeert naar een medespeler te passen. Pizzolati is nu in balbezit. Pizzolati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Rossoneri Team 0:1

35e minuut.
Mihăileanu passt de bal zonder na te denken. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Pizzolati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu is nu in balbezit. Warnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warnicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 54%, Rossoneri Team 46%.
F.C. Mixon - Rossoneri Team 0:1

49e minuut.
Felekoğlu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballard met een snelle inworp. Davis rent richting de bal. Davis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tiryaki onderschept slim de pass. Tiryaki probeert naar een medespeler te passen. Siemaszko met een sublieme pass. Pizzolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Rossoneri Team 0:2

63e minuut.
Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Pizzolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolati haalt uit met een fantastische trap. Megyesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Rossoneri Team 0:3

75e minuut.
Ganz probeert naar een medespeler te passen. Warnicki is nu in balbezit. Lorusso verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolati verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubirosa met een snelle inworp. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko geeft de bal voor. Pizzolati springt en kopt de bal. Megyesi bokst de bal weg.

87e minuut.
Bauwens is nu in balbezit. Bauwens met een sublieme pass. Cihan is nu in balbezit. Rubirosa onderschept slim de pass. Rubirosa geeft de bal voor. Megyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 61%, Rossoneri Team 39%.
F.C. Mixon - Rossoneri Team 0:3