Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Szczęśliwej trzynastki
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4628
FC Biała Tuchów FC Susanne
7001_rumba Tactiek fcs_wing
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 32.3
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Pürg passt de bal met de wreef. Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński geeft de bal voor. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Komlosi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyesi met een snelle inworp. Pürg geeft een lange en hoge pass. Barcelos krijgt zijn hoofd ertegen. Gulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Angyal verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyesi met de inworp. Pürg geeft de bal voor. Barcelos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hegyesi rent richting de bal. Hegyesi geeft een hoge lob. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ... Gulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 1:0

27e minuut.
Petković speelt de bal door. Hegyesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choutka. Choutka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Hegyesi met de inworp. Pürg geeft de bal voor. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel. Gulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg geeft de bal voor. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos schiet op doel. Galicia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Galicia rent richting de bal. Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Pürg geeft een hoge lob. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 19%, FC Susanne 81%.
FC Biała Tuchów - FC Susanne 1:0

49e minuut.
Inworp. Hegyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pürg is nu in balbezit. Pürg geeft de bal voor. Barcelos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 2:0

64e minuut.
Pürg passt de bal zonder na te denken. Brzeszczyński speelt de bal door. Daar is Komlosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Gulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hegyesi passt de bal zonder na te denken. Petković is nu in balbezit. Petković geeft een lange en hoge pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Gulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 26%, FC Susanne 74%.
FC Biała Tuchów - FC Susanne 2:0