Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zöldsasok Fc. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2860
Zöldsasok Fc. Suli FC
nb3 Tactiek 4123upv3
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 41.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Naranovich heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg is nu in balbezit. Naranovich is nu in balbezit. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Naranovich de bal. Lakabeg is nu in balbezit. Oussalah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lakabeg raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanpietro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Valuika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:1

8e minuut.
Szawala rent richting de bal. Baltanov geeft de bal voor. Daar is Sidarovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:2

9e minuut.
Daar is Norkett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Naranovich is nu in balbezit. Lakabeg onderschept slim de pass. Lakabeg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nestserau is nu in balbezit. Carton onderschept slim de pass. Carton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:3

19e minuut.
Filkor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zoryn de bal onder controle te krijgen. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:4

22e minuut.
Zoryn geeft de bal voor. Klungelig pakt Dudka de bal. Ayala maakt een afschuwelijke overtreding. Ayala krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sanpietro passt de bal met de wreef. Zoryn rent richting de bal. Carton maakt een afschuwelijke overtreding. Carton krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Naranovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro onderschept slim de pass. Sanpietro passt de bal in één keer door. Carton heeft problemen om de bal te vangen. Carton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Shydlouski rent richting de bal. Ayala onderschept slim de pass. Ayala geeft de bal voor. Filkor is nu in balbezit. Filkor geeft een hoge lob. Paal! Valuika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Filkor neemt de hoekschop. Lakabeg probeert de bal aan de voet te houden. Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg onderschept slim de pass. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Filkor passt de bal zonder na te denken. Baltanov geeft de bal voor. Sidarovich heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sanpietro speelt de bal door. Carton rent richting de bal. Carton passt de bal met de wreef. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro geeft de bal voor. Valuika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 73%, Suli FC 27%.
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:4

48e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Baltanov geeft de bal voor. Shydlouski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khadatovich rent richting de bal. Khadatovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zubreczki geeft de bal voor. Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanpietro met een sublieme pass. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:5

55e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft de bal voor. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Carton rent richting de bal. Carton passt de bal zonder na te denken. Oussalah heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Khadatovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayala met een snel genomen vrije trap. Carton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:6

69e minuut.
Ayala probeert de bal aan de voet te houden. Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro speelt de bal door. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baltanov geeft een lange en hoge pass. Zoryn rent richting de bal. Filkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chomik geeft een hoge lob. Lakabeg kopt de bal weg. Carton is nu in balbezit. Carton draait met de bal, schiet en ... Valuika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 67%, Suli FC 33%.
Zöldsasok Fc. - Suli FC 0:7