Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5705
C.S.L. 11 Gusif United
Let`s Go! Tactiek 4er Kette
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 39.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Domachowski passt de bal in één keer door. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft de bal voor. Tappe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmitru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 1:0

11e minuut.
Köppel kopt de bal weg. Pollhammer rent richting de bal. Pollhammer passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft een lange en hoge pass. Tappe probeert wanhopig de bal te grijpen. Köppel controleert de bal met de borst. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 2:0

22e minuut.
Carmitru is nu in balbezit. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel passt de bal met de wreef. Daar is Carmitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Carmitru geeft een hoge lob. Ragginger kopt de bal weg. Schalk kan de bal niet met de borst controleren. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 3:0

29e minuut.
Necula geeft een hoge lob. Schalk kopt de bal weg. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schalk is nu in balbezit. Nedelescu onderschept slim de pass. Nedelescu met een sublieme pass. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 4:0

40e minuut.
Santiago López onderschept slim de pass. Santiago López geeft de bal voor. Ragginger probeert de bal met de borst te controleren. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. Tappe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Santiago López geeft een hoge lob. Feraru kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Tappe bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miklosik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 23%, Gusif United 77%.
C.S.L. 11 - Gusif United 4:0

49e minuut.
Ragginger kopt de bal weg. Carmitru rent richting de bal. Carmitru geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Tappe bokst de bal weg.

63e minuut.
Lumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Lumpf geeft de bal voor. Inworp. Santiago López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Necula geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pollhammer met een snelle inworp. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Vlăsceanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Köppel geeft de bal voor. Rogoveanu geeft de bal voor. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen. Köppel heeft problemen om de bal te vangen. Tappe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Necula speelt de bal door. Rogoveanu speelt de bal door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. Tappe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pollhammer probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen. Tappe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 5:0

81e minuut.
Rogoveanu kopt de bal weg. Necula rent richting de bal. Necula passt de bal met de wreef. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ... Tappe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köppel speelt de bal door. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft een hoge lob. Tappe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Gusif United 6:0

84e minuut.
Santiago López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Necula rent richting de bal. Merkatz rent richting de bal. Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 18%, Gusif United 82%.
C.S.L. 11 - Gusif United 6:0