Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FO Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1028
FO Sajószöged KTK
wsbk Tactiek 4--3--3
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven passt de bal in één keer door. Marteau is nu in balbezit. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Oláh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 1:0

4e minuut.
Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marteau raakt geblesseerd tijdens het duel. Parenti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marteau springt en kopt de bal. Oláh bokst de bal weg.

8e minuut.
McNiven draait met de bal, schiet en ... Káldi kopt de bal weg. Marteau heeft problemen om de bal te vangen. Marteau draait met de bal, schiet en ... Oláh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 2:0

14e minuut.
Gallone onderschept slim de pass. Sipeki onderschept slim de pass. Sipeki met een sublieme pass. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur draait met de bal, schiet en ... Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Urumov met een sublieme pass. McNiven kopt de bal weg. Klungelig pakt Marteau de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... Oláh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 3:0

17e minuut.
Marteau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle passt de bal met de wreef. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Yusifzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle is nu in balbezit. Lamelle passt de bal in één keer door. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Parenti maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Parenti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parenti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
McNiven kopt de bal weg. Marteau is nu in balbezit. Marteau passt de bal zonder na te denken. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaj kopt de bal weg. Lamelle heeft problemen om de bal te vangen. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Inworp. Brzoza met een snelle inworp. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven geeft de bal voor. Marteau springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rodzik verovert de bal door een tackle van achteren. Rodzik geeft de bal voor. Marteau kopt de bal weg. McNiven is nu in balbezit. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gyurta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasucki rent richting de bal. Marteau is nu in balbezit. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 33%, Sajószöged KTK 67%.
FO - Sajószöged KTK 3:0

48e minuut.
Sipeki rent richting de bal. Krasucki onderschept slim de pass. Gyurta rent richting de bal. Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki schiet op doel. Oláh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 4:0

51e minuut.
Végvári rent richting de bal. Végvári passt de bal met de wreef. Gyurta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oláh bokst de bal weg.

52e minuut.
McNiven passt de bal in één keer door. Marteau is nu in balbezit. Marteau passt de bal zonder na te denken. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ... Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McNiven rent richting de bal. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Oláh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Kaj is nu in balbezit. Kaj passt de bal met de wreef. Topos is nu in balbezit. Topos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Káldi kopt de bal weg. Sipeki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamelle. Lamelle krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sipeki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sipeki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Buhănescu de bal. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel. Urumov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 4:1

69e minuut.
Lamelle rent richting de bal. Lamelle passt de bal met de wreef. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Oláh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 5:1

73e minuut.
Káldi onderschept slim de pass. Sipeki is nu in balbezit. Sipeki passt de bal zonder na te denken. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap. Urumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sipeki passt de bal in één keer door. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur passt de bal met de wreef. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brzoza met een harde bal richting middenveld. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Marteau heeft problemen om de bal te vangen. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Sajószöged KTK 6:1

86e minuut.
Brzoza geeft een hoge lob. Avdić heeft problemen om de bal te vangen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Oláh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 44%, Sajószöged KTK 56%.
FO - Sajószöged KTK 6:1