Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DonMatteo FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 785
DonMatteo FC Raton Mortal Team
555 Tactiek 4-4-2 (1)
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 36.1
goed Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ağamalıyev geeft de bal voor. Keleş is nu in balbezit. Petralito rent richting de bal. Keleş verovert de bal door een tackle van achteren. Keleş schiet op doel. Simoiu bokst de bal weg.

27e minuut.
Vágvölgyi passt de bal in één keer door. Brejcha probeert de bal aan de voet te houden. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Patetta de bal onder controle te krijgen. Simoiu bokst de bal weg.

37e minuut.
Brejcha rent richting de bal. Brejcha met een sublieme pass. Nesti rent richting de bal. Keleş is nu in balbezit. Keleş haalt uit met een fantastische trap. Simoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simoiu trapt de bal weg van het doel. Brejcha kopt de bal weg. Incantalupo probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 64%, Raton Mortal Team 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DonMatteo FC - Raton Mortal Team 0:0

48e minuut.
Ağamalıyev rent richting de bal. Vágvölgyi onderschept slim de pass. Bonanos begaat een overtreding. Vágvölgyi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vágvölgyi kan niet meer verder spelen. Bölöni komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Keleş bereikt de bal nog maar net als eerste. Reali probeert naar een medespeler te passen. Dalbon geeft de bal voor. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dogaru met de inworp. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonanos met een sublieme pass. Daar is Dogaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bölöni rent richting de bal. Bölöni haalt uit met een fantastische trap. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Raton Mortal Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 55%, Raton Mortal Team 45%.
DonMatteo FC - Raton Mortal Team 1:0