Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Naród Legnicki Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1491
FC Naród Legnicki Napromieniowani
343 dla att Tactiek Scyzoryk
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


19e minuut.
Gqosha is nu in balbezit. Dziewoński onderschept slim de pass. Dziewoński probeert naar een medespeler te passen. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dziewoński is nu in balbezit. Dziewoński speelt de bal door. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guofan onderschept slim de pass. Guofan haalt uit met een fantastische trap. Trane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 72%, Napromieniowani 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Naród Legnicki - Napromieniowani 0:0

47e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Guofan rent richting de bal. Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Sârgu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Napromieniowani 0:1

53e minuut.
Zgrzelak geeft een lange en hoge pass. Guofan heeft problemen om de bal te vangen. Guofan passt de bal met de wreef. Daar is Sârgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârgu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Samir is nu in balbezit. Samir geeft een lange en hoge pass. Kvaternik speelt de bal door. Sârgu rent richting de bal. Sârgu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Szwoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziewoński is nu in balbezit. Dziewoński geeft de bal voor. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu draait met de bal, schiet en ... Trane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 67%, Napromieniowani 33%.
FC Naród Legnicki - Napromieniowani 0:1