Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stade de Bellocq
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2790
Salies-de-Béarn FC La Tremblade FC
4231A Tactiek essai 1
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 22.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Łuczko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudin met de inworp. Hanot geeft een hoge lob. Girardin rent richting de bal. De bal raakt de paal. Girardin rent richting de bal. Girardin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 1:0

12e minuut.
Hanot speelt de bal door. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet speelt de bal door. Girardin is nu in balbezit. Girardin schiet op doel. Le Coz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot draait met de bal, schiet en ... Le Coz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 2:0

21e minuut.
Hanot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langlais komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Girardin schiet op doel. Le Coz met een sublieme pass. Conan heeft problemen om de bal te vangen. Girardin is nu in balbezit. Girardin draait met de bal, schiet en ... Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 3:0

39e minuut.
Dahmani met een snelle inworp. Langlais probeert naar een medespeler te passen. Girardin is nu in balbezit. Girardin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 50%, La Tremblade FC 50%.
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 4:0

49e minuut.
Dahmani met de inworp. Langlais rent richting de bal. Langlais passt de bal zonder na te denken. Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Diedrich is nu in balbezit. Langlais onderschept slim de pass. Langlais probeert naar een medespeler te passen. Girardin is nu in balbezit. Girardin draait met de bal, schiet en ... Le Coz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Langlais rent richting de bal. Langlais speelt de bal door. Girardin is nu in balbezit. Girardin schiet op doel. Le Coz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 5:0

63e minuut.
Artelesa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Conan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Girardin zijn tegenspeler op de grond. Girardin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudin met een sublieme pass. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardin rent richting de bal. Girardin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Diedrich met een harde bal richting middenveld. Cottenet kopt de bal weg. Dahmani is nu in balbezit. Dahmani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlais rent richting de bal. Girardin rent richting de bal. Langlais bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Cottenet de bal. Cottenet speelt de bal door. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardin verovert de bal door een tackle van achteren. Girardin schiet op doel. Le Coz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Darui komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Langlais bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffon verovert de bal door een tackle van achteren. Griffon met een sublieme pass. Darui is nu in balbezit. Darui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Langlais bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka is nu in balbezit. Langlais verovert de bal door een tackle van achteren. Langlais haalt uit met een fantastische trap. Le Coz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 30%, La Tremblade FC 70%.
Salies-de-Béarn FC - La Tremblade FC 6:0