Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Quartu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 107
Quartu boem boem
442 Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten matig
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Klungelig pakt Fock de bal. Maroso onderschept slim de pass. Maroso passt de bal zonder na te denken. Marchiorri is nu in balbezit. Marchiorri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maroso passt de bal in één keer door. Gnesi rent richting de bal. Gnesi passt de bal met de wreef. Marchiorri rent richting de bal. Marchiorri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Liborio geeft de bal voor. Fock rent richting de bal. Marchiorri verovert de bal door een tackle van achteren. Maroso is nu in balbezit. Maroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dazin geeft een lange en hoge pass. De Gruyter is nu in balbezit. Pilotino rent richting de bal. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - boem boem 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 53%, boem boem 47%.
Quartu - boem boem 1:0

46e minuut.
Pilotino speelt de bal door. Gnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnesi passt de bal in één keer door. Maroso is nu in balbezit. Maroso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant is nu in balbezit. DeCaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. DeCaro krijgt een gele kaart. Amant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amant komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Felisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
DeCaro speelt de bal door. Gnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnesi met een sublieme pass. Marchiorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchiorri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ambrogi speelt de bal door. Daar is Marchiorri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiorri passt de bal met de wreef. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carlesso komt het veld opgelopen. Kinský komt het veld opgelopen. Baldoni komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Amant rent richting de bal. Amant passt de bal zonder na te denken. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu - boem boem 1:1

88e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. Carlesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlesso geeft een hoge lob. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Kinský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 39%, boem boem 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quartu - boem boem 1:1