Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb Fc Udskud
T1v5 Tactiek 4fdovenmid fatt
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
71.1 gemiddelde waardering 72.6
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Inworp. Zaninović met een snelle inworp. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk passt de bal met de wreef. Dybdal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Peña trapt de bal weg. Bolluk speelt de bal door. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft de bal voor. Lodyga krijgt zijn hoofd ertegen. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Čtvrtníček met een sublieme pass. Daar is Morisod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisod passt de bal met de wreef. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Morisod speelt de bal door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. Ghiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Quang Vũ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilarrubla komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Nowaczek met een sublieme pass. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 0:1

26e minuut.
Dicu probeert naar een medespeler te passen. Lodyga is nu in balbezit. Vilarrubla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lodyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dicu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 0:2

30e minuut.
Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk met een sublieme pass. Dicu rent richting de bal. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal geeft een hoge lob. Lodyga kopt de bal weg. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 63%, Fc Udskud 37%.
Torb - Fc Udskud 0:2

46e minuut.
Panicucci komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pascoal geeft een hoge lob. Dicu kopt de bal weg. Zaninović rent richting de bal. Zaninović geeft een hoge lob. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 0:3

55e minuut.
Panicucci heeft problemen om de bal te vangen. Panicucci speelt de bal door. Daar is Zaninović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninović geeft een hoge lob. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 0:4

63e minuut.
Morisod rent richting de bal. Panicucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morisod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fasolka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morisod kopt de bal weg. Bolluk controleert de bal met de borst. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Panicucci met een sublieme pass. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović met een sublieme pass. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 0:5

72e minuut.
Hannula is nu in balbezit. Sudensholm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Thomasberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 1:5

74e minuut.
Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka passt de bal in één keer door. Morisod is nu in balbezit. Morisod schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Čtvrtníček geeft de bal voor. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Palim kopt de bal weg. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Panicucci geeft de bal voor. Lodyga is nu in balbezit. Vilarrubla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lodyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dicu neemt zijn aanloop. Peña bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fasolka. Pascoal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 1:6

88e minuut.
Hannula probeert de bal aan de voet te houden. Palim geeft de bal voor. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. Thomasberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 2:6

90e minuut.
Palim is nu in balbezit. Palim passt de bal in één keer door. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Fc Udskud 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 47%, Fc Udskud 53%.
Torb - Fc Udskud 3:6