Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Oreł Moszczenica Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 765
Oreł Moszczenica TS ABG WISŁA KRAKÓW
451 Tactiek 451
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Guignard geeft een hoge lob. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Baszkiewicz krijgt een gele kaart. Chinţoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovačević wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Guignard probeert naar een medespeler te passen. Dusart rent richting de bal. Dusart passt de bal met de wreef. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brusasco heeft problemen om de bal te vangen. Brusasco met een sublieme pass. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:1

21e minuut.
Fred bereikt de bal nog maar net als eerste. Fred geeft de bal voor. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chinţoiu schiet op doel. Klungelig pakt Baszkiewicz de bal. Brusasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusasco haalt uit met een fantastische trap. Baszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brusasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusasco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 55%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 45%.
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:1

46e minuut.
Czafit probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki speelt de bal door. Guignard met een sublieme pass. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gromowski met een sublieme pass. Kaesbauer kopt de bal weg. Brusasco rent richting de bal. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Blankers speelt de bal door. Kovačević rent richting de bal. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fred speelt de bal door. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard passt de bal in één keer door. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Guignard met een snelle inworp. Dusart geeft een hoge lob. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:2

61e minuut.
Chinţoiu kopt de bal weg. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:3

63e minuut.
Doeltrap. Gromowski met een harde bal richting middenveld. Dusart kopt de bal weg. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Trzebicki rent richting de bal. Fred onderschept slim de pass. Fred probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:4

75e minuut.
de Andrés is nu in balbezit. Brusasco rent richting de bal. Brusasco passt de bal met de wreef. Kovačević rent richting de bal. Kovačević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Guignard is nu in balbezit. Madroñero maakt een afschuwelijke overtreding. Guignard raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovačević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Michałek heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 65%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 35%.
Oreł Moszczenica - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:5