Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja Kwadratura Koła
Nowa taktyka Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten excellent
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Madejski de bal. Cegielski rent richting de bal. Cegielski passt de bal zonder na te denken. Paradys rent richting de bal. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Górnikowski geeft de bal voor. Żuchowski controleert de bal met de borst. Kapka is nu in balbezit. Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 1:0

9e minuut.
Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pyrzanowski de bal onder controle te krijgen. Sarniak is nu in balbezit. Sarniak schiet op doel. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 1:1

10e minuut.
Klungelig pakt Żuchowski de bal. Sarniak is nu in balbezit. Pyrzanowski rent richting de bal. Sarniak onderschept slim de pass. Sarniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paradys probeert de bal met de borst te controleren. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki probeert naar een medespeler te passen. Hyjek rent richting de bal. Hyjek schiet op doel. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sarniak passt de bal zonder na te denken. Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek passt de bal met de wreef. Paradys rent richting de bal. Paradys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bąbel geeft een hoge lob. Gozdalski geeft een hoge lob. Osada kopt de bal weg. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski geeft een hoge lob. Prtinac bokst de bal weg. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 2:1

35e minuut.
Cegielski met de inworp. Kapka probeert de bal met de borst te controleren. Kapka geeft een lange en hoge pass. Sarniak is nu in balbezit. Sarniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski passt de bal in één keer door. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft de bal voor. Żuchowski springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 3:1

40e minuut.
Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek speelt de bal door. Sarniak rent richting de bal. Sarniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Hyjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyjek passt de bal met de wreef. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak draait met de bal, schiet en ... Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 61%, Kwadratura Koła 39%.
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 3:2

48e minuut.
Bąbel geeft een hoge lob. Inworp. Cegielski met een snelle inworp. Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniszyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gozdalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka met een sublieme pass. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hyjek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cegielski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 3:3

72e minuut.
Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trybalski de bal. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel. Prtinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski geeft een lange en hoge pass. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel. Prtinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:3

83e minuut.
Madejski probeert naar een medespeler te passen. Żuchowski is nu in balbezit. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kapka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sarniak de bal. Pyrzanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarniak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 53%, Kwadratura Koła 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 48%, Kwadratura Koła 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:4

107e minuut.
Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys onderschept slim de pass. Paradys passt de bal zonder na te denken. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:5

119e minuut.
Osada bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys onderschept slim de pass. Paradys met een sublieme pass. Hyjek is nu in balbezit. Hyjek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 69%, Kwadratura Koła 31%.
Bosski Team - Reaktywacja - Kwadratura Koła 4:5