Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hohe Warte
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3586
W.S. Klabund Utd Universit´ário FC
injury-off Tactiek 433
46% Balbezit 54%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 46.6
adequate Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaudyn zal de hoekschop nemen. Movilescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandris is nu in balbezit. Kandris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mijajlović met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lampuga de bal. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu draait met de bal, schiet en ... Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn onderschept slim de pass. Gaudyn speelt de bal door. Kandris is nu in balbezit. Kandris schiet op doel. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:2

8e minuut.
Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matoso Aguilar met een sublieme pass. Klungelig pakt Movilescu de bal. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:3

11e minuut.
Baillon is nu in balbezit. Baillon probeert naar een medespeler te passen. Movilescu met een sublieme pass. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris schiet op doel. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Harris met de inworp. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar met een sublieme pass. Movilescu rent richting de bal. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Lampuga de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaudyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Movilescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gaudyn met de inworp. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Kandris is nu in balbezit. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:4

17e minuut.
Niittykoski onderschept slim de pass. Niittykoski probeert naar een medespeler te passen. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Kandris is nu in balbezit. Kandris draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar geeft een lange en hoge pass. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:5

18e minuut.
Bogado passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kandris rent richting de bal. Kandris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:6

22e minuut.
Baillon kopt de bal weg. Niittykoski met een sublieme pass. Kandris rent richting de bal. Kandris haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Matoso Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado onderschept slim de pass. Bogado passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gaudyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoneriu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harris neemt de hoekschop. Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bogado de bal. Matoso Aguilar onderschept slim de pass. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gaudyn neemt de hoekschop. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Kandris is nu in balbezit. Kandris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kandris is nu in balbezit. Kandris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:7

28e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. Inworp. Gaudyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lampuga trapt de bal weg van het doel. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:8

29e minuut.
Harris met een snelle inworp. Matoso Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Kandris is nu in balbezit. Kandris haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Niittykoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grigorik met de inworp. Klungelig pakt Gaudyn de bal. Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kandris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu bokst de bal weg.

33e minuut.
Şoneriu trapt de bal weg van het doel. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niittykoski rent richting de bal. Niittykoski schiet op doel. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:9

40e minuut.
Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Şoneriu met een sublieme pass. Movilescu rent richting de bal. Movilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:10

42e minuut.
Barrancos passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kandris springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Movilescu heeft problemen om de bal te vangen. Movilescu geeft een lange en hoge pass. Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:11

44e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu passt de bal met de wreef. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:12

45e minuut.
Inworp. Kaščák komt het veld opgelopen. Parish komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 96%, Universit´ário FC 4%.
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:12

46e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris met een sublieme pass. Kandris rent richting de bal. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:13

47e minuut.
Klungelig pakt Bogado de bal. Bogado probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Matoso Aguilar speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kaščák passt de bal in één keer door. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn passt de bal met de wreef. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ... Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kandris heeft problemen om de bal te vangen. Kandris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:14

52e minuut.
Lampuga met een sublieme pass. Parish heeft problemen om de bal te vangen. Parish probeert naar een medespeler te passen. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:15

55e minuut.
Barrancos passt de bal zonder na te denken. Sesuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn geeft de bal voor. Kandris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grigorik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parish is nu in balbezit. Parish speelt de bal door. Kandris heeft problemen om de bal te vangen. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matoso Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:16

59e minuut.
Baillon met een sublieme pass. Parish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish passt de bal met de wreef. Kandris rent richting de bal. Kandris haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kandris passt de bal zonder na te denken. Lampuga rent richting de bal. Parish onderschept slim de pass. Parish schiet op doel. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:17

64e minuut.
Cheşnoiu met een sublieme pass. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaudyn neemt de hoekschop. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar schiet op doel. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:18

67e minuut.
Bogado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Matoso Aguilar geeft de bal voor. Parish krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Matoso Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoso Aguilar passt de bal met de wreef. Kandris is nu in balbezit. Kandris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Heytens is nu in balbezit. Heytens geeft een lange en hoge pass. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Matoso Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudyn met de inworp. Parish is nu in balbezit. Parish geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kandris is nu in balbezit. Kandris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:19

72e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn passt de bal in één keer door. Kandris is nu in balbezit. Kandris haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:20

76e minuut.
Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar speelt de bal door. Kandris rent richting de bal. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:21

77e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Matoso Aguilar passt de bal in één keer door. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jacomelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asprilla de bal. Harris speelt de bal door. Kandris rent richting de bal. Kandris draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parish is nu in balbezit. Parish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lampuga de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harris neemt de hoekschop. Kandris rent richting de bal. Kandris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:22

83e minuut.
Mijajlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaudyn neemt de hoekschop. Daar is Kaščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaščák geeft de bal voor. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kandris rent richting de bal. Kandris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:23

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaudyn zal de hoekschop nemen. Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar schiet op doel. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:24

90e minuut.
Sesuru rent richting de bal. Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn speelt de bal door. Grigorik is nu in balbezit. Grigorik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 97%, Universit´ário FC 3%.
W.S. Klabund Utd - Universit´ário FC 0:24