Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: El Pequeño del Rio Negro
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1943
Los Miles Pueblo obrero
Misol Tactiek 442 clásica
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Pontet passt de bal zonder na te denken. Quintana is nu in balbezit. Olaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaza krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Nuñez is nu in balbezit. Nuñez passt de bal in één keer door. Eltepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Quintana de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 0:1

5e minuut.
Poggi passt de bal in één keer door. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal zonder na te denken. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pollo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bajner neemt vlug de vrije trap. Olaza controleert de bal met de borst. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Paal!

14e minuut.
Poggi is nu in balbezit. Poggi geeft de bal voor. Cascini rent richting de bal. Eltepe verovert de bal door een tackle van achteren. Eltepe draait met de bal, schiet en ... Parada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nuñez geeft een hoge lob. Callejas kopt de bal weg. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Eltepe geeft de bal voor. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe verovert de bal door een tackle van achteren. Eltepe speelt de bal door. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szaj met een sublieme pass. Poggi is nu in balbezit. Poggi passt de bal met de wreef. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel. Parada bokst de bal weg.

26e minuut.
Cascini rent richting de bal. De Castro rent richting de bal. Eltepe begaat een overtreding. Eltepe krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Poggi passt de bal zonder na te denken. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe geeft een lange en hoge pass. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 0:2

29e minuut.
Poggi passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Szaj geeft de bal voor. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez passt de bal zonder na te denken. Eltepe met een sublieme pass. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez passt de bal in één keer door. Eltepe speelt de bal door. Pontet is nu in balbezit. Pontet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Callejas speelt de bal door. Mckinnon heeft problemen om de bal te vangen. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eltepe de bal. De Castro probeert naar een medespeler te passen. Pollo rent richting de bal. Pollo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pontet kopt de bal weg. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe geeft de bal voor. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 72%, Pueblo obrero 28%.
Los Miles - Pueblo obrero 0:2

48e minuut.
Olaza is nu in balbezit. Olaza geeft de bal voor. Folch probeert de bal met de borst te controleren. Folch haalt uit met een fantastische trap. Holštýnský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 1:2

49e minuut.
Largo geeft een lange en hoge pass. Nuñez rent richting de bal. Nuñez geeft een hoge lob. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 1:3

53e minuut.
Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Quintana krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De Castro heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez onderschept slim de pass. Nuñez met een sublieme pass. Daar is Pontet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mckinnon met een sublieme pass. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaza geeft de bal voor. Folch rent richting de bal. Folch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Poggi speelt de bal door. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal met de wreef. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 1:4

68e minuut.
Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. Sorondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado onderschept slim de pass. Folch rent richting de bal. Folch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe geeft de bal voor. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Parada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pontet rent richting de bal. Pontet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Largo probeert de bal met de borst te controleren. Eltepe rent richting de bal. Largo onderschept slim de pass. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Poggi met een sublieme pass. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Eltepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 55%, Pueblo obrero 45%.
Los Miles - Pueblo obrero 1:5