Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2320
Faleza united mihailesti
faleza Tactiek asss
58% Balbezit 42%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten excellent
average Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Marina rent richting de bal. Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek geeft de bal voor. Hovhannisyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - united mihailesti 0:1

6e minuut.
Luban speelt de bal door. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa onderschept slim de pass. Skafarek geeft een hoge lob. Czapiga krijgt zijn hoofd ertegen. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Bisaku met een sublieme pass. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - united mihailesti 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Õunpuu de bal. Õunpuu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macek met de inworp. Skafarek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Czapiga passt de bal met de wreef. Bisaku rent richting de bal. Bisaku passt de bal in één keer door. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek passt de bal met de wreef. Bisaku rent richting de bal. Bisaku haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - united mihailesti 0:3

36e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek met een sublieme pass. Bisaku rent richting de bal. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Soare kopt de bal weg. Skafarek kan de bal niet met de borst controleren. Skafarek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hovhannisyan de bal. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 67%, united mihailesti 33%.
Faleza - united mihailesti 0:3

46e minuut.
Hovhannisyan is nu in balbezit. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga passt de bal in één keer door. Bisaku rent richting de bal. Bisaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Soare onderschept slim de pass. Soare speelt de bal door. Coração Valente probeert de bal met de borst te controleren. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moceanu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrache komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Luban de bal onder controle te krijgen. Bisaku kopt de bal weg. Hovhannisyan rent richting de bal. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga draait met de bal, schiet en ... Ristoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Skafarek is nu in balbezit. Skafarek speelt de bal door. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku schiet op doel. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - united mihailesti 0:4

70e minuut.
Doeltrap. Kotkiewicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Varoš rent richting de bal. Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht met een sublieme pass. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Skafarek heeft problemen om de bal te vangen. Skafarek speelt de bal door. Kotkiewicz is nu in balbezit. Õunpuu verovert de bal door een tackle van achteren. Macek geeft de bal voor. Ristoiu bokst de bal weg.

77e minuut.
Skafarek rent richting de bal. Skafarek passt de bal met de wreef. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Luban speelt de bal door. Czapiga is nu in balbezit. Moceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skafarek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 73%, united mihailesti 27%.
Faleza - united mihailesti 0:4