Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: mcmett Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 739
mcmett YY_Deniz FK
yeni Tactiek Defans&atack
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Wilczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczkowski geeft een lange en hoge pass. Villanueva kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Long de bal. Quang Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Quang Long passt de bal met de wreef. Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - YY_Deniz FK 1:0

15e minuut.
Hongisto is nu in balbezit. Hongisto passt de bal zonder na te denken. Tektaban rent richting de bal. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long schiet op doel. Mucha bokst de bal weg. Paal! Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tektaban is nu in balbezit. Quang Long onderschept slim de pass. Quang Long met een sublieme pass. Hongisto heeft problemen om de bal te vangen. Hongisto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hongisto kopt de bal weg. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovancılar. Kovancılar krijgt een gele kaart. Quang Long is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canseven met een snel genomen vrije trap. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koszyc speelt de bal door. Inworp. Rapisardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Seyitonbaşı geeft een lange en hoge pass. Lukierek kopt de bal weg. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kazimierski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mule neemt de hoekschop. Quang Long krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 19%, YY_Deniz FK 81%.
mcmett - YY_Deniz FK 1:0

48e minuut.
Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Canseven passt de bal met de wreef. Hongisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongisto passt de bal met de wreef. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tektaban geeft een hoge lob. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - YY_Deniz FK 2:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukierek met de inworp. Rapisardo speelt de bal door. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kazimierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - YY_Deniz FK 3:0

71e minuut.
Buyle geeft een lange en hoge pass. Rapisardo geeft een lange en hoge pass. Hongisto kopt de bal weg. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sosyal kopt de bal weg. Lukierek geeft een lange en hoge pass. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - YY_Deniz FK 4:0

85e minuut.
Canseven is nu in balbezit. Canseven passt de bal in één keer door. Mule geeft de bal voor. Wilczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mule passt de bal in één keer door. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long passt de bal zonder na te denken. Hongisto rent richting de bal. Hongisto schiet op doel. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rapisardo verovert de bal door een tackle van achteren. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Hongisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongisto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - YY_Deniz FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 24%, YY_Deniz FK 76%.
mcmett - YY_Deniz FK 5:0