Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Danubiana Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 614
AFC Danubiana New Wings
Attack Tactiek 433 ATAC POZITII
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Mareş geeft een hoge lob. Hagiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Raicu de bal. Raicu haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - New Wings 1:0

9e minuut.
Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Drăguş kopt de bal weg. Asaf is nu in balbezit. Asaf draait met de bal, schiet en ... Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Danubiana - New Wings 1:1

21e minuut.
Parască geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel met de inworp. Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buhănescu met een sublieme pass. Hagiu rent richting de bal. Drăguş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drăguş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Velcea is nu in balbezit. Frunda rent richting de bal. Frunda passt de bal in één keer door. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Raicu is nu in balbezit. Raicu speelt de bal door. Hagiu rent richting de bal. Hagiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu speelt de bal door. Hagiu rent richting de bal. Hagiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Peneş probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu kopt de bal weg. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - New Wings 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 59%, New Wings 41%.
AFC Danubiana - New Wings 1:2

46e minuut.
Nadolsky komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Cioropina komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrieş de bal onder controle te krijgen. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak met een sublieme pass. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrieş raakt geblesseerd tijdens het duel. Frunda met een snel genomen vrije trap. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Andrieş geeft een lange en hoge pass. Asaf rent richting de bal. Asaf passt de bal in één keer door. Bryjak rent richting de bal. Bryjak haalt uit met een fantastische trap. Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Irimescu geeft de bal voor. Velcea is nu in balbezit. Frunda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunda krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Velcea onderschept slim de pass. Velcea geeft een hoge lob. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak schiet op doel. Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - New Wings 1:3

75e minuut.
Selezeanu rent richting de bal. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mareş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonie met de inworp. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - New Wings 1:4

89e minuut.
Daar is Grozăvescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallardo. Gallardo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Selezeanu passt de bal met de wreef. Frunda is nu in balbezit. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Irimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 62%, New Wings 38%.
AFC Danubiana - New Wings 1:4