Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sital Suleyman Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1032
Sharvili SC KP Raculka
002 Tactiek KFD .1
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 31.2
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Əfəndiyev geeft een hoge lob. Bovenzi kopt de bal weg. Şərifoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Główka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 1:0

5e minuut.
Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov speelt de bal door. Axundov is nu in balbezit. Axundov draait met de bal, schiet en ... Główka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 2:0

11e minuut.
Şərifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janocha. Şərifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talıbov met een snel genomen vrije trap. Bovenzi rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa schiet op doel. Główka bokst de bal weg.

14e minuut.
Dəmirov is nu in balbezit. Orucov probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Główka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 3:0

16e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Axundov is nu in balbezit. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 4:0

19e minuut.
Orucov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Căpusa de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Główka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 5:0

24e minuut.
Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov geeft een lange en hoge pass. Bovenzi kopt de bal weg. Mariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Łaszczewski rent richting de bal. Łaszczewski geeft de bal voor. Mariotti rent richting de bal. Mariotti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Janocha is nu in balbezit. Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 6:0

32e minuut.
Poladzadə geeft de bal voor. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov speelt de bal door. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Główka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 7:0

33e minuut.
Mariotti onderschept slim de pass. Mariotti speelt de bal door. Janocha heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. Główka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu rent richting de bal. Axundov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 39%, KP Raculka 61%.
Sharvili SC - KP Raculka 7:0

54e minuut.
Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Axundov is nu in balbezit. Axundov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Główka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 8:0

75e minuut.
Buitenspel voor Kudzel. Goede buitenspelval van de verdediging. Dəmirov neemt vlug de vrije trap. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Główka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 9:0

79e minuut.
Janocha geeft een hoge lob. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu passt de bal zonder na te denken. Axundov rent richting de bal. Axundov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Axundov rent richting de bal. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Główka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Główka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 10:0

87e minuut.
Talıbov passt de bal in één keer door. Coşqun rent richting de bal. Coşqun geeft een hoge lob. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Główka bokst de bal weg. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - KP Raculka 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 39%, KP Raculka 61%.
Sharvili SC - KP Raculka 11:0