Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dream Team GT Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1249
Dream Team GT Terrorysci Tychy
4-1-3-2 Tactiek attak
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Gajosiński is nu in balbezit. Gajosiński geeft een hoge lob. Daar is Bezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Smit rent richting de bal. Chrobak onderschept slim de pass. Kubik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Galilea onderschept slim de pass. Galilea geeft een hoge lob. Daar is Kubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Rumun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karyś kopt de bal weg. Durka rent richting de bal. Durka passt de bal in één keer door. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel. Rumun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi onderschept slim de pass. Bezzi schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński rent richting de bal. Kruczek is nu in balbezit. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kruczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osuch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 67%, Terrorysci Tychy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team GT - Terrorysci Tychy 0:0

54e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Galilea is nu in balbezit. Małysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Małysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Akmaz met een snelle inworp. Karyś rent richting de bal. Zettergren onderschept slim de pass. Zettergren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Majka komt het veld opgelopen. Karyś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durka rent richting de bal. Durka geeft een hoge lob. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rumun met een sublieme pass. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak onderschept slim de pass. Chrobak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Terrorysci Tychy 0:1

77e minuut.
Turi heeft problemen om de bal te vangen. Buk kopt de bal weg. Klungelig pakt Galilea de bal. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. Rumun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rumun met een sublieme pass. Świerk kopt de bal weg. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak met een sublieme pass. Durka geeft een hoge lob. Rumun bokst de bal weg. Bezzi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karyś kopt de bal weg. Świerk is nu in balbezit. Świerk passt de bal zonder na te denken. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 66%, Terrorysci Tychy 34%.
Dream Team GT - Terrorysci Tychy 0:1