Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2691
KEREM FK FC Kandıra
442 Tactiek 1V1
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Birsöz kopt de bal weg. Bahçe heeft problemen om de bal te vangen. Bahçe geeft de bal voor. Ayyıldız rent richting de bal. Ayyıldız haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arpacıoğlu met de inworp. Klungelig pakt Ayyıldız de bal. Ayyıldız probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arpacıoğlu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yağmurca rent richting de bal. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 1:0

7e minuut.
Mateja speelt de bal door. Arpacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Arpacıoğlu speelt de bal door. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca schiet op doel. Musabeyli bokst de bal weg. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 2:0

9e minuut.
Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan rent richting de bal. Arpacıoğlu onderschept slim de pass. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bahçe heeft problemen om de bal te vangen. Bahçe geeft de bal voor. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçe onderschept slim de pass. Bahçe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arpacıoğlu met een sublieme pass. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 3:0

19e minuut.
Skoba rent richting de bal. Skoba passt de bal in één keer door. Ayyıldız speelt de bal door. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 4:0

22e minuut.
Arpacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayyıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayyıldız passt de bal met de wreef. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca schiet op doel. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... Musabeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 5:0

26e minuut.
Kutalmış met een sublieme pass. Şırnaklılar rent richting de bal. Şırnaklılar passt de bal met de wreef. Daar is Yağmurca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skoba met een sublieme pass. Ayyıldız rent richting de bal. Ayyıldız probeert naar een medespeler te passen. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca draait met de bal, schiet en ... Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kutalmış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kutalmış de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 6:0

39e minuut.
Kutalmış heeft problemen om de bal te vangen. Kutalmış met een sublieme pass. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 7:0

40e minuut.
Mateja met een snelle inworp. Skoba rent richting de bal. Skoba probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dunčius speelt de bal door. Daar is Musabeyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayyıldız met een sublieme pass. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 8:0

44e minuut.
Arpacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayyıldız speelt de bal door. Yağmurca rent richting de bal. Yağmurca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 9:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arpacıoğlu neemt de hoekschop. Yağmurca kopt de bal weg. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 14%, FC Kandıra 86%.
KEREM FK - FC Kandıra 10:0

47e minuut.
Mateja is nu in balbezit. Mateja speelt de bal door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mateja passt de bal in één keer door. Daar is Yağmurca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayyıldız met een sublieme pass. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mateja neemt de hoekschop. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 11:0

56e minuut.
Mateja is nu in balbezit. Mateja passt de bal zonder na te denken. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arpacıoğlu met de inworp. Ayyıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayyıldız probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 12:0

58e minuut.
Ayyıldız is nu in balbezit. Ayyıldız speelt de bal door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Skoba is nu in balbezit. Skoba met een sublieme pass. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Öğünç passt de bal zonder na te denken. Ayyıldız speelt de bal door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 13:0

61e minuut.
Arpacıoğlu met een snelle inworp. Ayyıldız met een sublieme pass. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 14:0

64e minuut.
Dunčius verovert de bal door een tackle van achteren. Skoba rent richting de bal. Skoba probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Skoba rent richting de bal. Skoba speelt de bal door. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoba passt de bal met de wreef. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 15:0

68e minuut.
Arpacıoğlu met de inworp. Ayyıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış schiet op doel. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 16:0

70e minuut.
Inworp. Arpacıoğlu met een snelle inworp. Ayyıldız probeert naar een medespeler te passen. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Öğünç met de inworp. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 17:0

74e minuut.
Skoba probeert naar een medespeler te passen. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kutalmış de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... Musabeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 18:0

79e minuut.
Bahçe met de inworp. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu speelt de bal door. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmurca haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayyıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayyıldız geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 19:0

81e minuut.
Arpacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayyıldız is nu in balbezit. Ayyıldız passt de bal met de wreef. Daar is Kutalmış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 20:0

83e minuut.
Arpacıoğlu met een snelle inworp. Ayyıldız met een sublieme pass. Kutalmış heeft problemen om de bal te vangen. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 21:0

87e minuut.
Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu passt de bal in één keer door. Yağmurca rent richting de bal. Yağmurca probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - FC Kandıra 22:0

90e minuut.
Mateja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoba is nu in balbezit. Skoba passt de bal met de wreef. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 15%, FC Kandıra 85%.
KEREM FK - FC Kandıra 22:0