Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bagi FC Blue Stars Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1142
Bagi FC Blue Stars Mecenas Team
Tactic_BL Tactiek Sparing
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 36.1
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Zsebe met een sublieme pass. Palik is nu in balbezit. Palik passt de bal in één keer door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Stafiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pockihned neemt de hoekschop. Palik probeert de bal met de borst te controleren. Palik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sós geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Stafiera de bal. Stafiera geeft een lange en hoge pass. Palik is nu in balbezit. Palik haalt uit met een fantastische trap. Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 1:0

21e minuut.
Mundi is nu in balbezit. Cierkos is nu in balbezit. Cierkos speelt de bal door. Palik rent richting de bal. Palik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Palik verovert de bal door een tackle van achteren. Palik geeft een hoge lob. Sós is nu in balbezit. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 2:0

23e minuut.
Cierkos heeft problemen om de bal te vangen. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Palik rent richting de bal. Palik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 3:0

24e minuut.
Zsebe speelt de bal door. Klungelig pakt Áder de bal. Áder met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ... Bihun bokst de bal weg. Palik rent richting de bal. Palik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 4:0

30e minuut.
Inworp. Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palik geeft een lange en hoge pass. Sós is nu in balbezit. Sós haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pockihned probeert naar een medespeler te passen. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós schiet op doel. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cierkos passt de bal in één keer door. Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu speelt de bal door. Reimann heeft problemen om de bal te vangen. Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Palik met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 5:0

39e minuut.
Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe speelt de bal door. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Zsebe met een snelle inworp. Capilla geeft een hoge lob. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 6:0

41e minuut.
Sós rent richting de bal. Cierkos rent richting de bal. Cierkos passt de bal zonder na te denken. Palik is nu in balbezit. Palik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zsebe passt de bal zonder na te denken. Palik heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciupitu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cierkos passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zsebe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sós springt en kopt de bal. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 13%, Mecenas Team 87%.
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 7:0

47e minuut.
Áder met een sublieme pass. Palik speelt de bal door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Palik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 8:0

49e minuut.
Cierkos verovert de bal door een tackle van achteren. Cierkos met een sublieme pass. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik draait met de bal, schiet en ... Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
Zsebe speelt de bal door. Pockihned is nu in balbezit. Pockihned speelt de bal door. Klungelig pakt Sós de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. Bihun bokst de bal weg. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 9:0

51e minuut.
Owczarzy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cierkos de bal. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bagi geeft een lange en hoge pass. Sós rent richting de bal. Sós passt de bal in één keer door. Palik is nu in balbezit. Palik draait met de bal, schiet en ... Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zsebe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós schiet op doel. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Owczarzy onderschept slim de pass. Owczarzy geeft een hoge lob. Zsebe speelt de bal door. Daar is Palik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 10:0

60e minuut.
Owczarzy probeert naar een medespeler te passen. Cierkos heeft problemen om de bal te vangen. Palik rent richting de bal. Daar is Palik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 11:0

67e minuut.
Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik passt de bal met de wreef. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 12:0

70e minuut.
Zsebe met een snelle inworp. Palik is nu in balbezit. Palik geeft een hoge lob. Sós maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 13:0

79e minuut.
Cierkos probeert de bal aan de voet te houden. Pockihned met een sublieme pass. Daar is Palik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pockihned rent richting de bal. Pockihned geeft een lange en hoge pass. Palik rent richting de bal. Palik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cierkos trapt de bal weg van het doel. Inworp. Pockihned met de inworp. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 14%, Mecenas Team 86%.
Bagi FC Blue Stars - Mecenas Team 13:0