Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MARIUS LACATUS
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2914
GLIKO FC Elävä Elämä
concentrat Tactiek prässi
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 28.4
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen matig
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Tilincă speelt de bal door. Yola rent richting de bal. Yola geeft de bal voor. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Takanen bokst de bal weg.

4e minuut.
Pyhälammi geeft een hoge lob. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammio verovert de bal door een tackle van achteren. Lammio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koivikko geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lammio stond buitenspel. Miculescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Tilincă speelt de bal door. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Morgado met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă speelt de bal door. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Takanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Morgado met een snelle inworp. Tilincă rent richting de bal. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Yola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 1:0

12e minuut.
Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 2:0

14e minuut.
Pyhälammi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petru de bal. Petru met een sublieme pass. Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Musto kan de bal niet met de borst controleren. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Bâtă springt en kopt de bal. Takanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Miculescu de bal. Petru met een sublieme pass. Morgado met een sublieme pass. Yola is nu in balbezit. Yola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă is nu in balbezit. Yola is nu in balbezit. Yola draait met de bal, schiet en ... Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 3:0

26e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Tilincă geeft een hoge lob. Yola is nu in balbezit. Yola haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yola met een sublieme pass. Miculescu rent richting de bal. Miculescu passt de bal in één keer door. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bâtă de bal. Yola rent richting de bal. Yola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado geeft een lange en hoge pass. Yola kopt de bal weg. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 21%, FC Elävä Elämä 79%.
GLIKO - FC Elävä Elämä 4:0

46e minuut.
Corda komt het veld opgelopen. Horvath komt het veld opgelopen. Ramselaar komt het veld opgelopen. Jokinen komt het veld opgelopen. Popa komt het veld opgelopen. Brunchev komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Petru passt de bal met de wreef. Yola heeft problemen om de bal te vangen. Ramselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda geeft een hoge lob. Yola springt en kopt de bal. Brunchev bokst de bal weg. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola schiet op doel. Brunchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 5:0

50e minuut.
Yola probeert naar een medespeler te passen. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu passt de bal in één keer door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Corda met een sublieme pass. Ramselaar rent richting de bal. Ramselaar probeert naar een medespeler te passen. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brunchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ţărus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bâtă krijgt zijn hoofd ertegen. Brunchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 6:0

57e minuut.
Uustalo is nu in balbezit. Ramselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Ramselaar probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 7:0

59e minuut.
Inworp. Wachaczewski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Corda probeert naar een medespeler te passen. Jokinen is nu in balbezit. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 8:0

64e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda passt de bal zonder na te denken. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 9:0

69e minuut.
Ţărus passt de bal in één keer door. Miculescu heeft problemen om de bal te vangen. Miculescu geeft de bal voor. Yola rent richting de bal. Yola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pyhälammi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţărus met een snelle inworp. Miculescu rent richting de bal. Miculescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Uustalo probeert naar een medespeler te passen. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda passt de bal in één keer door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bâtă geeft een hoge lob. Siikaranta is nu in balbezit. Siikaranta geeft een hoge lob. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa probeert naar een medespeler te passen. Ramselaar speelt de bal door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 10:0

86e minuut.
Corda heeft problemen om de bal te vangen. Corda passt de bal in één keer door. Ramselaar heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola schiet op doel. Brunchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 11:0

89e minuut.
Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Yola is nu in balbezit. Yola passt de bal met de wreef. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC Elävä Elämä 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 21%, FC Elävä Elämä 79%.
GLIKO - FC Elävä Elämä 12:0