Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mrówkojad Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2447
Mrówkojad Głowno United
nowa taktyka Tactiek moje2
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 30
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Qədirov kopt de bal weg. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal geeft de bal voor. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 1:0

7e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Arroyo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nöhmer de bal. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 2:0

10e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Marcisz passt de bal met de wreef. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Kisiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 3:0

19e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel. Kisiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 4:0

23e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. Kisiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 5:0

27e minuut.
Ormazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormazábal geeft een hoge lob. Belfiore heeft problemen om de bal te vangen. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Queirós maakt een snoekduik en kopt de bal. Kisiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 23%, Głowno United 77%.
Mrówkojad - Głowno United 5:0

47e minuut.
Roy passt de bal in één keer door. Qədirov met een sublieme pass. Mikola rent richting de bal. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Missał probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marcisz heeft problemen om de bal te vangen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Nöhmer heeft problemen om de bal te vangen. Queirós is nu in balbezit. Queirós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Boone geeft de bal voor. Kozłowski is nu in balbezit. Kozłowski passt de bal in één keer door. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. Kisiel bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ormazábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Seravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roy speelt de bal door. Andryszak speelt de bal door. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Głowno United 6:0

79e minuut.
Bavastrello geeft een lange en hoge pass. Dourado kopt de bal weg. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ormazábal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kozłowski de bal. Kozłowski geeft een hoge lob. Daar is Qədirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormazábal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Roy speelt de bal door. Ormazábal is nu in balbezit. Ormazábal passt de bal in één keer door. Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Queirós onderschept slim de pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Belfiore is nu in balbezit. Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 35%, Głowno United 65%.
Mrówkojad - Głowno United 6:0