Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bilusso FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 494
Bilusso FC FC Niebiescy77
4-4-2 II Tactiek 7
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 35.7
zwak Schieten zeer goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Nizielski onderschept slim de pass. Nizielski passt de bal met de wreef. Boğazlı is nu in balbezit. Boğazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - FC Niebiescy77 0:1

2e minuut.
Casablanca is nu in balbezit. Cicimen begaat een overtreding. Casablanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmiecki met een snel genomen vrije trap. Parada kopt de bal weg. Casablanca rent richting de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ciuchină heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină passt de bal met de wreef. Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal met de wreef. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca schiet op doel. Cochrane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuśmiecki speelt de bal door. Cicimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicimen geeft de bal voor. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada is nu in balbezit. Casablanca rent richting de bal. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Nizielski kopt de bal weg. Klungelig pakt Despott de bal. Casablanca rent richting de bal. Casablanca schiet op doel. Cochrane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - FC Niebiescy77 0:2

41e minuut.
Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal zonder na te denken. Despott rent richting de bal. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 71%, FC Niebiescy77 29%.
Bilusso FC - FC Niebiescy77 0:2

48e minuut.
Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal met de wreef. Minetti is nu in balbezit. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - FC Niebiescy77 1:2

53e minuut.
Inworp. Bacallado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polio met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yelul controleert de bal met de borst. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parada de bal. Parada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - FC Niebiescy77 1:3

62e minuut.
Boğazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğazlı geeft een hoge lob. Daar is Yelul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... Yelul probeert de bal aan de voet te houden. Badalo is nu in balbezit. Badalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Śleszyński met een sublieme pass. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo geeft een hoge lob. Casablanca springt en kopt de bal. Cochrane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada geeft een lange en hoge pass. Colunga kan de bal niet met de borst controleren. Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 58%, FC Niebiescy77 42%.
Bilusso FC - FC Niebiescy77 1:3