Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BKS łada Biłgoraj Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6342
BKS łada Biłgoraj MKS Avia Świdnik
ŁADA Tactiek Wingman1
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Klungelig pakt Zelmerlöv de bal. Hetman rent richting de bal. Hetman met een sublieme pass. Wolanin geeft een lange en hoge pass. Vergote maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duc heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 1:0

14e minuut.
Termath passt de bal zonder na te denken. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin geeft een hoge lob. Vergote is nu in balbezit. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 2:0

21e minuut.
Zrywacz onderschept slim de pass. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft een lange en hoge pass. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 3:0

23e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin geeft een hoge lob. Daar is Paulucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kociński is nu in balbezit. Kociński passt de bal in één keer door. Expósito probeert naar een medespeler te passen. Cupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een hoge lob. Daar is Paulucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote is nu in balbezit. Vergote draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porębski komt het veld opgelopen. Bożym komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 35%, MKS Avia Świdnik 65%.
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 3:0

53e minuut.
Expósito rent richting de bal. Expósito geeft een hoge lob. Termath heeft problemen om de bal te vangen. Porębski is nu in balbezit. Porębski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Expósito kopt de bal weg. Zelmerlöv is nu in balbezit. Zelmerlöv geeft een lange en hoge pass. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Duc is nu in balbezit. Duc geeft de bal voor. Inworp. Paliga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hetman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zelmerlöv passt de bal met de wreef. Lang geeft een hoge lob. Porębski rent richting de bal. Porębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin geeft de bal voor. Vergote rent richting de bal. Vergote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 37%, MKS Avia Świdnik 63%.
BKS łada Biłgoraj - MKS Avia Świdnik 4:0