Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Dario Sotero
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1474
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs Marajoara F C
4-4-2 M.Menezes Tactiek 352
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Lönnroth kopt de bal weg. Cioffi heeft problemen om de bal te vangen. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino is nu in balbezit. Flausino schiet op doel. Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sárosi met een sublieme pass. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavarozzi maakt een afschuwelijke overtreding. Cavarozzi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Żukowski is nu in balbezit. Żukowski geeft een lange en hoge pass. Stono controleert de bal met de borst. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Windey geeft de bal voor. Klungelig pakt Belcea de bal. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Zawidowski de bal. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawidowski. Chişcă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chişcă kan niet meer verder spelen. Hein komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lottner onderschept slim de pass. Lottner met een sublieme pass. Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 40%, Marajoara F C 60%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 1:0

46e minuut.
Kotuniak komt het veld opgelopen. Muguruza komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Formela rent richting de bal. Formela geeft een hoge lob. Żołopa kopt de bal weg. Sárosi rent richting de bal. Sárosi geeft een hoge lob. Pará bokst de bal weg. Flausino rent richting de bal. Flausino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 2:0

59e minuut.
Stono passt de bal met de wreef. Kotuniak rent richting de bal. Kotuniak geeft de bal voor. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Belcea kopt de bal weg. Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Windey speelt de bal door. Cioffi rent richting de bal. Cioffi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Opat kopt de bal weg. Żołopa is nu in balbezit. Opat verovert de bal door een tackle van achteren. Opat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 2:1

68e minuut.
Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea passt de bal in één keer door. Hein rent richting de bal. Hein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 3:1

73e minuut.
Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi passt de bal in één keer door. Hein rent richting de bal. Hein haalt uit met een fantastische trap. Pará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Żukowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotuniak met de inworp. Cavarozzi rent richting de bal. Cavarozzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nikody geeft de bal voor. Inworp. Belcea met de inworp. Klungelig pakt Sárosi de bal. Sárosi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lottner geeft de bal voor. Stono kopt de bal weg. Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Żukowski geeft een hoge lob. Muguruza rent richting de bal. Muguruza geeft een hoge lob. Daar is Żukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żukowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Belcea speelt de bal door. Hein rent richting de bal. Muguruza onderschept slim de pass. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 36%, Marajoara F C 64%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Marajoara F C 3:1