Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1207
Bak SE RRF Green Team
RNN Tactiek RRF GT
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 22.3
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Józsi passt de bal met de wreef. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Tarek probeert de bal aan de voet te houden. Fetraś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 1:0

2e minuut.
Bober passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ralev de bal. Ralev passt de bal in één keer door. Józsi is nu in balbezit. Józsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tylka kopt de bal weg. Dragóner geeft de bal voor. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ralev de bal. Ralev probeert naar een medespeler te passen. Scorpo met een sublieme pass. Józsi rent richting de bal. Józsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 3:0

8e minuut.
Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi passt de bal met de wreef. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 4:0

11e minuut.
Regedei rent richting de bal. Regedei geeft een lange en hoge pass. Józsi kopt de bal weg. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 5:0

14e minuut.
Scorpo is nu in balbezit. Scorpo geeft de bal voor. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi probeert naar een medespeler te passen. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Fetraś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 6:0

18e minuut.
Gere verovert de bal door een tackle van achteren. Gere met een sublieme pass. Klungelig pakt Scorpo de bal. Scorpo geeft een lange en hoge pass. Ralev springt en kopt de bal. Fetraś bokst de bal weg.

22e minuut.
Scorpo passt de bal zonder na te denken. Józsi is nu in balbezit. Józsi speelt de bal door. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Bober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaisavljević met een sublieme pass. Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpo geeft een hoge lob. Ralev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Fetraś bokst de bal weg.

27e minuut.
Vlaisavljević controleert de bal met de borst. Vlaisavljević speelt de bal door. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Fetraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 7:0

28e minuut.
Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaisavljević geeft een hoge lob. Daar is Mousafiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fetraś bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scorpo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 8:0

30e minuut.
Dragóner is nu in balbezit. Dragóner geeft een hoge lob. Mousafiris kan de bal niet met de borst controleren. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Józsi rent richting de bal. Józsi passt de bal met de wreef. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 9:0

33e minuut.
Scorpo rent richting de bal. Scorpo geeft de bal voor. Józsi rent richting de bal. Józsi draait met de bal, schiet en ... Fetraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 10:0

35e minuut.
Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpo geeft een hoge lob. Papierkowski kopt de bal weg. Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vlaisavljević passt de bal zonder na te denken. Ralev is nu in balbezit. Józsi is nu in balbezit. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ... Fetraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papierkowski rent richting de bal. Papierkowski geeft de bal voor. Kányádi geeft de bal voor. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Grudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kányádi verovert de bal door een tackle van achteren. Kányádi speelt de bal door. Józsi is nu in balbezit. Józsi haalt uit met een fantastische trap. Fetraś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 25%, RRF Green Team 75%.
Bak SE - RRF Green Team 11:0

46e minuut.
Józsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hári komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gere passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gebert de bal. Hári rent richting de bal. Hári draait met de bal, schiet en ... Fetraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 12:0

51e minuut.
Grudziński rent richting de bal. Ralev onderschept slim de pass. Ralev passt de bal zonder na te denken. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 13:0

51e minuut.
Papierkowski is nu in balbezit. Papierkowski passt de bal zonder na te denken. Mousafiris probeert naar een medespeler te passen. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mousafiris kopt de bal weg. Kriss met een sublieme pass. Daar is Hári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tarek passt de bal met de wreef. Mousafiris probeert naar een medespeler te passen. Kriss geeft een lange en hoge pass. Hári heeft problemen om de bal te vangen. Hári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Scorpo kopt de bal weg. Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević met een sublieme pass. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 14:0

60e minuut.
Gere met een sublieme pass. Daar is Kriss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ... Fetraś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 15:0

60e minuut.
Jędrzejewski met een sublieme pass. Daar is Grudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Fetraś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 16:0

64e minuut.
Gere passt de bal met de wreef. Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević passt de bal in één keer door. Scorpo geeft de bal voor. Ralev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gere is nu in balbezit. Gere geeft de bal voor. Hári kopt de bal weg. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 17:0

69e minuut.
Gebert geeft een lange en hoge pass. Gere rent richting de bal. Gere speelt de bal door. Hári heeft problemen om de bal te vangen. Hári draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 18:0

76e minuut.
Vlaisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. Mousafiris probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gere heeft problemen om de bal te vangen. Gere speelt de bal door. Scorpo is nu in balbezit. Scorpo geeft een hoge lob. Ralev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gere verovert de bal door een tackle van achteren. Gere speelt de bal door. Kriss rent richting de bal. Kriss geeft een hoge lob. Ralev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 19:0

82e minuut.
Vlaisavljević rent richting de bal. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev passt de bal in één keer door. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Scorpo met een sublieme pass. Ralev rent richting de bal. Ralev passt de bal in één keer door. Hári is nu in balbezit. Hári draait met de bal, schiet en ... Fetraś bokst de bal weg.

88e minuut.
Gere passt de bal zonder na te denken. Kriss is nu in balbezit. Kriss probeert naar een medespeler te passen. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 20:0

90e minuut.
Scorpo geeft de bal voor. Tarek probeert de bal met de borst te controleren. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel. Fetraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - RRF Green Team 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 11%, RRF Green Team 89%.
Bak SE - RRF Green Team 21:0