Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Corvinul HD Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1857
Corvinul HD Pac Pac
Attack Tactiek 343
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise passt de bal in één keer door. Lupu is nu in balbezit. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal met de wreef. Hoddle is nu in balbezit. Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. Hoàng Quyết werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:1

16e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Moise is nu in balbezit. Moise haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:2

27e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gaidoş onderschept slim de pass. Gaidoş speelt de bal door. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết met een sublieme pass. Gaidoş kopt de bal weg. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Chiran de bal. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Strujac de bal. Strujac geeft een hoge lob. Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:3

35e minuut.
Strujac is nu in balbezit. Strujac speelt de bal door. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:4

37e minuut.
Cozma probeert naar een medespeler te passen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran met een sublieme pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Ardelean met een sublieme pass. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:5

45e minuut.
Piñero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 80%, Pac Pac 20%.
Corvinul HD - Pac Pac 0:5

47e minuut.
Ardelean met een sublieme pass. Văcăroiu met een sublieme pass. Moise rent richting de bal. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een hoge lob. Moise heeft problemen om de bal te vangen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel. Piñero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:6

63e minuut.
Apostol kopt de bal weg. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Apostol kopt de bal weg. Daar is Văcăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise passt de bal in één keer door. Staub heeft problemen om de bal te vangen. Moise rent richting de bal. Moise haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pintilie geeft een lange en hoge pass. Apostol kopt de bal weg. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Moise maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Pac Pac 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 80%, Pac Pac 20%.
Corvinul HD - Pac Pac 0:7