Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Opole Cats Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1227
Opole Cats Brighton & Hove Albion
541 Tactiek Ticino
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 32.8
redelijk Schieten solide
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Eidery passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Loro met een snelle inworp. Caragiale rent richting de bal. Caragiale geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Piechota met een sublieme pass. Caragiale rent richting de bal. Caragiale passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Franco is nu in balbezit. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki met een sublieme pass. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Morón Vizcaíno onderschept slim de pass. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery geeft de bal voor. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Morón Vizcaíno passt de bal met de wreef. Eidery rent richting de bal. Eidery geeft de bal voor. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caragiale de bal. Elstad speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft de bal voor. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Zacharski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 0:1

27e minuut.
Moczybród onderschept slim de pass. Moczybród speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moczybród geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Loro met de inworp. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal met de wreef. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft de bal voor. Rochacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elstad heeft problemen om de bal te vangen. Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak schiet op doel. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Chełkowski is nu in balbezit. Chełkowski passt de bal in één keer door. Daar is Veizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veizaga geeft een lange en hoge pass. Rochacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chełminiak onderschept slim de pass. Rochacki is nu in balbezit. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 42%, Brighton & Hove Albion 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 1:1

49e minuut.
Chełkowski met een snelle inworp. Veizaga rent richting de bal. Veizaga geeft een hoge lob. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 2:1

51e minuut.
Piechota kopt de bal weg. Klungelig pakt Franco de bal. Andrade is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 2:2

60e minuut.
de Loro geeft een hoge lob. Moczybród kopt de bal weg. Chełkowski rent richting de bal. Chełkowski geeft een lange en hoge pass. Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Eidery onderschept slim de pass. Eidery geeft de bal voor. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel. Smolarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 3:2

67e minuut.
Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Goleniec kopt de bal weg. Andrade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Zacharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Eidery speelt de bal door. Morón Vizcaíno probeert naar een medespeler te passen. Chełkowski met een sublieme pass. Veizaga heeft problemen om de bal te vangen. Veizaga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Iglesias met een sublieme pass. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak schiet op doel. Daar is Rochacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 4:2

84e minuut.
Iglesias met een snelle inworp. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak passt de bal in één keer door. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 37%, Brighton & Hove Albion 63%.
Opole Cats - Brighton & Hove Albion 4:2