Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Dragon Ball Chamówek
DRAGON BALL Tactiek bubu
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
81 gemiddelde waardering 49.3
brilliant Schieten good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Dương Khánh speelt de bal door. Matiku rent richting de bal. Matiku passt de bal in één keer door. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Daar is Tuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio met een sublieme pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel. De bal raakt de paal. Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kozlionokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio speelt de bal door. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 1:0

11e minuut.
Dương Khánh speelt de bal door. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zapata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vlaicu met de inworp. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Espinola bokst de bal weg.

15e minuut.
Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh geeft de bal voor. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 2:0

16e minuut.
Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 3:0

19e minuut.
Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku speelt de bal door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 4:0

21e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 5:0

24e minuut.
Colacelli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matiku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 6:0

25e minuut.
Huenchulaf rent richting de bal. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Huenchulaf neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Huenchulaf springt en kopt de bal. Colacelli probeert de bal aan de voet te houden. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 7:0

29e minuut.
Van Gestel passt de bal in één keer door. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Matiku passt de bal in één keer door. Daar is Huenchulaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 8:0

33e minuut.
Matiku kopt de bal weg. Dương Khánh speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 9:0

38e minuut.
Šaraba met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Espinola met een harde bal richting middenveld. Fama kopt de bal weg. Ripodas speelt de bal door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Colacelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matiku geeft de bal voor. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 21%, Chamówek 79%.
Dragon Ball - Chamówek 9:0

46e minuut.
Matiku is nu in balbezit. Matiku geeft de bal voor. Huenchulaf kopt de bal weg. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. Espinola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matiku neemt de hoekschop. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

49e minuut.
Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio met een sublieme pass. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 10:0

51e minuut.
Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft een hoge lob. Huenchulaf kopt de bal weg. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doeltrap. Cerro komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Šaraba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuccio de bal. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft de bal voor. Huenchulaf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 11:0

58e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Huenchulaf verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 12:0

61e minuut.
Sichieri speelt de bal door. Inworp. Dương Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu geeft de bal voor. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen. Espinola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros geeft een hoge lob. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 13:0

66e minuut.
Inworp. Vlaicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staniszewski rent richting de bal. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ripodas onderschept slim de pass. Ripodas geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Espinola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 14:0

71e minuut.
Tuccio speelt de bal door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Kozlionokas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Van Gestel de bal onder controle te krijgen. Matiku is nu in balbezit. Matiku geeft een lange en hoge pass. Tuccio springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Huenchulaf is nu in balbezit. Colacelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huenchulaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huenchulaf legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Espinola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 15:0

85e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Tuccio met een sublieme pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 16:0

89e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio passt de bal in één keer door. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 17:0

90e minuut.
Tuccio is nu in balbezit. Tuccio passt de bal in één keer door. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Chamówek 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 24%, Chamówek 76%.
Dragon Ball - Chamówek 18:0