Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS SPORT WIELUŃ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3974
KS SPORT WIELUŃ FC Bebedores
4-4-2 Tactiek 523 P
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten matig
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Alboino met een sublieme pass. Rochacki is nu in balbezit. Muñiz begaat een overtreding. Muñiz krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda met de inworp. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu geeft de bal voor. Muñiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - FC Bebedores 0:1

33e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Paşcu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onório. Onório krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Prestipino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce met een snelle inworp. Solorzano is nu in balbezit. Solorzano geeft een lange en hoge pass. de Rosario bokst de bal weg.

45e minuut.
Linares is nu in balbezit. Alboino begaat een overtreding. Linares raakt geblesseerd tijdens het duel. Labañino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 53%, FC Bebedores 47%.
KS SPORT WIELUŃ - FC Bebedores 0:1

46e minuut.
Langdon rent richting de bal. Langdon speelt de bal door. Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzonek geeft een hoge lob. Rochacki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS SPORT WIELUŃ - FC Bebedores 1:1

59e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sypniewski de bal onder controle te krijgen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Solorzano geeft een hoge lob. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel. Zyguła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - FC Bebedores 1:2

64e minuut.
Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Korzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzonek met een sublieme pass. Szynalewski speelt de bal door. Alboino rent richting de bal. Alboino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 53%, FC Bebedores 47%.
KS SPORT WIELUŃ - FC Bebedores 1:2