Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Widzew RTS Łódź Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 777
Widzew RTS Łódź FC Tempe Strzały
2 Tactiek 2
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 29.4
average Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Habelt rent richting de bal. Habelt met een sublieme pass. Duvivier is nu in balbezit. Matuszyński onderschept slim de pass. Matuszyński schiet op doel. Powel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zaman speelt de bal door. Duvivier rent richting de bal. Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi schiet op doel. Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 0:1

11e minuut.
Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Iftodi rent richting de bal. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi rent richting de bal. Iftodi haalt uit met een fantastische trap. Powel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Guzman met een sublieme pass. Duvivier is nu in balbezit. Vanacker onderschept slim de pass. Vanacker schiet op doel. Powel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Powel. Matuszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matuszyński komt bij de bal en schiet. Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 0:2

36e minuut.
Olkowski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Rebougas met een snelle inworp. Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanacker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 0:3

42e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Duvivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duvivier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 65%, FC Tempe Strzały 35%.
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 0:3

46e minuut.
Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier is nu in balbezit. Vanacker onderschept slim de pass. Vanacker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft de bal voor. Gardas is nu in balbezit. Gardas schiet op doel. Olkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 1:3

72e minuut.
Mattheus is nu in balbezit. Mattheus geeft een lange en hoge pass. Duvivier rent richting de bal. Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszyński schiet op doel. Powel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 1:4

89e minuut.
Matuszyński rent richting de bal. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszyński draait met de bal, schiet en ... Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 48%, FC Tempe Strzały 52%.
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 1:5