Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Pipitungi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1766
FC Pipitungi FC cmg
xxxx Tactiek 523
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 49
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Bogucki met een snelle inworp. Aparicio rent richting de bal. Serafim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serafim krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Aparicio met de inworp. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Albarracín maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 0:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Delage stond buitenspel. Zaowocny neemt vlug de vrije trap. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 0:2

21e minuut.
Hanate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Águila de bal. Delage onderschept slim de pass. Delage schiet op doel. Riverón bokst de bal weg.

25e minuut.
Buitenspel voor Hanate. Goede buitenspelval van de verdediging. Velescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albarracín kopt de bal weg. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Cestaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bogucki met een snelle inworp. Nalikowski is nu in balbezit. Serafim probeert naar een medespeler te passen. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Cestaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meihua is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szirmay onderschept slim de pass. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Schenone kopt de bal weg. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Verdeş is nu in balbezit. Velescu onderschept slim de pass. Velescu speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft de bal voor. Cestaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 68%, FC cmg 32%.
FC Pipitungi - FC cmg 0:2

52e minuut.
Schenone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meihua rent richting de bal. Meihua geeft een hoge lob. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín schiet op doel. Cestaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zaowocny probeert de bal met de borst te controleren. Bogucki is nu in balbezit. Zaowocny onderschept slim de pass. Zaowocny geeft een lange en hoge pass. Albarracín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Szirmay de bal. Yanchyk is nu in balbezit. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Cestaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 0:3

64e minuut.
Zaowocny onderschept slim de pass. Zaowocny met een sublieme pass. Nalikowski probeert naar een medespeler te passen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft de bal voor. Cestaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Harák geeft een lange en hoge pass. Zaowocny kopt de bal weg. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Cestaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 0:4

81e minuut.
Serafim geeft een lange en hoge pass. Ardu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delage onderschept slim de pass. Delage haalt uit met een fantastische trap. Riverón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 1:4

83e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Meihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meihua schiet op doel. Cestaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - FC cmg 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 68%, FC cmg 32%.
FC Pipitungi - FC cmg 1:5