Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DİNOMO DENIZLI Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1247
FC DENİZLİSPOR Tallin Mets
horoz Tactiek üks
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 29.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Gryciuk met een sublieme pass. Özler is nu in balbezit. Özler passt de bal met de wreef. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Rääbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei met een sublieme pass. Gryciuk speelt de bal door. Rääbus rent richting de bal. Rääbus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft een hoge lob. Özler kopt de bal weg. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 1:0

24e minuut.
Daar is Raist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk probeert naar een medespeler te passen. Rääbus rent richting de bal. Rääbus draait met de bal, schiet en ... Treial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 2:0

28e minuut.
Raist bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jendrysiak passt de bal in één keer door. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus draait met de bal, schiet en ... Treial bokst de bal weg.

30e minuut.
Treial trapt de bal weg. Potroviţa kopt de bal weg. Gryciuk met een sublieme pass. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wendt rent richting de bal. Wendt passt de bal in één keer door. Trzepieciński is nu in balbezit. Bachelier is nu in balbezit. Bachelier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński passt de bal zonder na te denken. Bachelier rent richting de bal. Bachelier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 44%, Tallin Mets 56%.
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 2:0

47e minuut.
Mezenga speelt de bal door. Klungelig pakt Gryciuk de bal. Gryciuk met een sublieme pass. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler draait met de bal, schiet en ... Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Vulikić heeft problemen om de bal te vangen. Özler rent richting de bal. Topçuoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Topçuoğlu krijgt een gele kaart. Özler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gryciuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 3:0

52e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa geeft de bal voor. Gryciuk kopt de bal weg. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk geeft een lange en hoge pass. Özler is nu in balbezit. Özler geeft een lange en hoge pass. Rääbus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 4:0

75e minuut.
Klungelig pakt Rääbus de bal. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk geeft de bal voor. Özler rent richting de bal. Özler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vulikić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Truumeel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gryciuk speelt de bal door. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Treial maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 23%, Tallin Mets 77%.
FC DENİZLİSPOR - Tallin Mets 5:0