Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Delhi Utd Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 902
Delhi Utd Obserwatorzy
532 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 28.1
formidabel Schieten slecht
goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Svéd speelt de bal door. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok passt de bal met de wreef. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Stroessner rent richting de bal. Stroessner geeft een lange en hoge pass. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. Campillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Citko de bal. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Drăguş de bal. Drăguş passt de bal in één keer door. Citko rent richting de bal. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 2:0

7e minuut.
Jajszczok met een sublieme pass. Klungelig pakt Parada de bal. Parada geeft de bal voor. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nozawa draait met de bal, schiet en ... Vécsey met een sublieme pass. Jajszczok kopt de bal weg. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 3:0

25e minuut.
Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nozawa de bal. Nozawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 4:0

27e minuut.
Stroessner is nu in balbezit. Stroessner geeft een lange en hoge pass. Nozawa kopt de bal weg. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nozawa rent richting de bal. Nozawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 5:0

33e minuut.
Parada met de inworp. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok passt de bal in één keer door. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pantilimon met een sublieme pass. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok geeft een lange en hoge pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stroessner met een snelle inworp. Jajszczok probeert naar een medespeler te passen. Ionică is nu in balbezit. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 6:0

45e minuut.
Nozawa is nu in balbezit. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa schiet op doel. Vécsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 26%, Obserwatorzy 74%.
Delhi Utd - Obserwatorzy 7:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroessner met een snelle inworp. Jajszczok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Meireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nozawa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 8:0

51e minuut.
Nozawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nozawa heeft problemen om de bal te vangen. Nozawa passt de bal zonder na te denken. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 9:0

54e minuut.
Valihora geeft de bal voor. Stroessner geeft een lange en hoge pass. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 10:0

55e minuut.
Wicke met een sublieme pass. Daar is Drăguş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguş met een sublieme pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 11:0

59e minuut.
Śliż kopt de bal weg. Stroessner geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ... Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 12:0

71e minuut.
Śliż is nu in balbezit. Jajszczok verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczok geeft de bal voor. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 13:0

85e minuut.
Campillo onderschept slim de pass. Parada met een sublieme pass. Nozawa rent richting de bal. Nozawa schiet op doel. Vécsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 14:0

87e minuut.
Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok geeft een lange en hoge pass. Śliż is nu in balbezit. Nozawa onderschept slim de pass. Nozawa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Citko passt de bal zonder na te denken. Valihora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa onderschept slim de pass. Nozawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Obserwatorzy 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 29%, Obserwatorzy 71%.
Delhi Utd - Obserwatorzy 15:0