Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mordor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6348
Cresovia Siemiatycze FC Zakopane
666 Tactiek Winter
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 33.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Zabielski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Birkić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żewłakow neemt de hoekschop. Zabielski springt en kopt de bal. Gościnika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Malchiodi speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Gościnika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Jurecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurecki met een sublieme pass. Mađar rent richting de bal. Mađar geeft een hoge lob. Nouwen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 1:0

13e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski passt de bal in één keer door. Miljeteig bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Picheta rent richting de bal. Picheta passt de bal met de wreef. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Gościnika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 2:0

43e minuut.
Mađar passt de bal zonder na te denken. Valls rent richting de bal. Valls passt de bal zonder na te denken. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 40%, FC Zakopane 60%.
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 2:0

50e minuut.
Malchiodi geeft een hoge lob. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Gościnika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Iñiguez geeft de bal voor. Picheta kopt de bal weg. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 3:0

55e minuut.
Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McEachern de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mađar neemt de hoekschop. Nouwen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Quang Vinh onderschept slim de pass. Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft een hoge lob. Nouwen maakt een snoekduik en kopt de bal. Gościnika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 4:0

62e minuut.
Hegyi rent richting de bal. Crona is nu in balbezit. Jurecki begaat een overtreding. Jurecki krijgt een gele kaart. Crona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Birkić de bal. Picheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picheta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Iñiguez geeft een lange en hoge pass. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow passt de bal in één keer door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Picheta bereikt de bal nog maar net als eerste. McEachern legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picheta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noble komt het veld opgelopen. Picheta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mađar onderschept slim de pass. Mađar speelt de bal door. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hegyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi geeft een lange en hoge pass. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel. Würtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 36%, FC Zakopane 64%.
Cresovia Siemiatycze - FC Zakopane 4:1