Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Juan Ramón Rallo
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5042
Libertad CF Pozytywni
L Tactiek 343 2n
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Smołkowicz onderschept slim de pass. Smołkowicz geeft een hoge lob. Cortázar kopt de bal weg. Barseghyan geeft de bal voor. Skrzat krijgt zijn hoofd ertegen. Pereira bokst de bal weg.

8e minuut.
Anapliotis met een sublieme pass. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan speelt de bal door. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz schiet op doel. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Anapliotis onderschept slim de pass. Anapliotis met een sublieme pass. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyem verovert de bal door een tackle van achteren. Høyem draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Smołkowicz de bal. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:1

21e minuut.
Skrzat is nu in balbezit. Skrzat geeft een lange en hoge pass. Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Høyem rent richting de bal. Høyem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olivera rent richting de bal. Høyem verovert de bal door een tackle van achteren. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz schiet op doel. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:2

25e minuut.
Olivera geeft een hoge lob. Høyem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivera. Høyem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Høyem kan niet meer verder spelen. Okno komt het veld opgelopen. Barseghyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Okno verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat rent richting de bal. Skrzat schiet op doel. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:3

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Barseghyan de bal onder controle te krijgen. Barseghyan geeft de bal voor. Okno kopt de bal weg. Skrzat is nu in balbezit. Skrzat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cortázar de bal. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Arenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Cuiabá rent richting de bal. Cuiabá geeft een lange en hoge pass. Smołkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:4

45e minuut.
Anapliotis met een sublieme pass. Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan met een sublieme pass. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz schiet op doel. Pereira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 62%, Pozytywni 38%.
Libertad CF - Pozytywni 0:4

46e minuut.
Anapliotis speelt de bal door. Smołkowicz rent richting de bal. Arenas rent richting de bal. Smołkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno is nu in balbezit. Klungelig pakt Okno de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:5

49e minuut.
Okno speelt de bal door. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan passt de bal zonder na te denken. Okno is nu in balbezit. Okno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Anapliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Anapliotis passt de bal zonder na te denken. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:6

53e minuut.
Cuiabá is nu in balbezit. Cuiabá geeft een lange en hoge pass. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Okno is nu in balbezit. Okno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:7

62e minuut.
Chocano rent richting de bal. Okno verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:8

64e minuut.
Korwin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olivera de bal onder controle te krijgen. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:9

76e minuut.
Firică onderschept slim de pass. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:10

84e minuut.
Olivera geeft een lange en hoge pass. Barseghyan kopt de bal weg. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:11

86e minuut.
Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano rent richting de bal. Skrzat verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat draait met de bal, schiet en ... Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - Pozytywni 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 68%, Pozytywni 32%.
Libertad CF - Pozytywni 0:12