Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nieMaZnaczenia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1151
nieMaZnaczenia FC Arsenal Zakrzów Czarni
ewrwerw Tactiek 532 classico
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Kuntoš geeft een lange en hoge pass. Ullaga is nu in balbezit. Met opzet legt Piersic zijn tegenspeler op de grond. Piersic krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lichański is nu in balbezit. Laczi onderschept slim de pass. Laczi speelt de bal door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mankiewicz de bal. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuntoš kopt de bal weg. Wacławik is nu in balbezit. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov schiet op doel. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała geeft een lange en hoge pass. Stilyanov springt en kopt de bal. Buła bokst de bal weg.

21e minuut.
Ullaga speelt de bal door. Klungelig pakt Skubała de bal. Tornielli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tornielli krijgt een gele kaart. Skubała raakt geblesseerd tijdens het duel. Laczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stilyanov krijgt zijn hoofd ertegen. Buła bokst de bal weg. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:1

23e minuut.
Kuntoš speelt de bal door. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov passt de bal zonder na te denken. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:2

24e minuut.
Pasikowski speelt de bal door. Moise is nu in balbezit. Moise geeft de bal voor. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Skubała geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lichański de bal onder controle te krijgen. Stilyanov speelt de bal door. Pasikowski geeft een hoge lob. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:3

35e minuut.
Ullaga geeft de bal voor. Laczi met een sublieme pass. Skubała met een sublieme pass. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuntoš rent richting de bal. Pasikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasikowski geeft een hoge lob. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Buła bokst de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 70%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 30%.
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:4

47e minuut.
Crivac passt de bal in één keer door. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak passt de bal zonder na te denken. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Urbacz bokst de bal weg.

52e minuut.
Kuntoš rent richting de bal. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:5

55e minuut.
Katana rent richting de bal. Katana passt de bal zonder na te denken. Mankiewicz is nu in balbezit. Stilyanov onderschept slim de pass. Stilyanov schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Urbacz trapt de bal weg. Crivac met een sublieme pass. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:6

65e minuut.
Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise speelt de bal door. Pasikowski speelt de bal door. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Isbrandt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skubała is nu in balbezit. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała onderschept slim de pass. Skubała geeft een hoge lob. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Crivac met de inworp. Moise geeft een lange en hoge pass. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. Buła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tornielli geeft een hoge lob. Kekelík is nu in balbezit. Piersic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piersic krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski passt de bal zonder na te denken. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Kuntoš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isbrandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isbrandt neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 60%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 40%.
nieMaZnaczenia - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:7