Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WIKONS2 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2212
WIKONS2 CORDOBA FUTSAL
tacwik Tactiek Ataque 2.0
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 36.4
matig Schieten matig
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Abela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pilart stond buitenspel. Etchecopar neemt vlug de vrije trap. Gansel kopt de bal weg. Ordeñana verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Delibasic is nu in balbezit. Delibasic geeft de bal voor. Sarasúa onderschept slim de pass. Urzelai Inza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzelai Inza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Delibasic met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole passt de bal zonder na te denken. Gansel rent richting de bal. Gansel haalt uit met een fantastische trap. González Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rozdrażewski speelt de bal door. Abela is nu in balbezit. Denia Sánchez begaat een overtreding. Denia Sánchez krijgt een gele kaart.

37e minuut.
García Duque met een sublieme pass. Denia Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel schiet op doel. González Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - CORDOBA FUTSAL 0:1

40e minuut.
Cole speelt de bal door. García Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. García Duque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gansel de bal. Gansel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Denia Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez passt de bal zonder na te denken. Gansel rent richting de bal. Gansel haalt uit met een fantastische trap. González Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 66%, CORDOBA FUTSAL 34%.
WIKONS2 - CORDOBA FUTSAL 0:1

55e minuut.
Ordeñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez onderschept slim de pass. Denia Sánchez passt de bal zonder na te denken. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Abela met de inworp. Denia Sánchez rent richting de bal. Denia Sánchez met een sublieme pass. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel haalt uit met een fantastische trap. González Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gansel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gansel schiet op doel. González Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - CORDOBA FUTSAL 0:2

59e minuut.
Daar is Cebrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Duque is nu in balbezit. Cebrián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Duque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Canales onderschept slim de pass. Canales geeft een lange en hoge pass. Daar is Denia Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cole kopt de bal weg. Denia Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denia Sánchez passt de bal in één keer door. Gansel rent richting de bal. Gansel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
García Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole speelt de bal door. Ordeñana onderschept slim de pass. Gansel rent richting de bal. Gansel draait met de bal, schiet en ... González Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Abela speelt de bal door. Sarasúa heeft problemen om de bal te vangen. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel schiet op doel. González Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 63%, CORDOBA FUTSAL 37%.
WIKONS2 - CORDOBA FUTSAL 0:2