Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UDiB Lekarty Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2178
UDiB Lekarty FC Stoczniowiec
442+ Tactiek 433
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu geeft een hoge lob. Pai is nu in balbezit. Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kontuziński kopt de bal weg. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kornek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcher is nu in balbezit. Malcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lyall trapt de bal weg. Pustelak met een sublieme pass. Malcher rent richting de bal. Kornek is nu in balbezit. Kornek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lyall is nu in balbezit. Lyall speelt de bal door. Wild met een sublieme pass. Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 0:1

32e minuut.
Wicki trapt de bal weg van het doel. Pustelak kopt de bal weg. Kornek probeert naar een medespeler te passen. Malcher rent richting de bal. Malcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pitkäjärvi geeft de bal voor. Cottini kopt de bal weg. Daar is Ortigosa Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigosa Burgos schiet op doel. Wicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 0:2

38e minuut.
Lyall rent richting de bal. Malcher onderschept slim de pass. Kornek is nu in balbezit. Kornek haalt uit met een fantastische trap. Boca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:2

39e minuut.
Szołtysik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okienko met een snelle inworp. Kornek rent richting de bal. Kornek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lupescu rent richting de bal. Lupescu speelt de bal door. Wild geeft een hoge lob. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Ortigosa Burgos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Ortigosa Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigosa Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigosa Burgos schiet op doel. Klimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 49%, FC Stoczniowiec 51%.
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:3

46e minuut.
Demosthenous komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Luliński geeft een hoge lob. Cottini probeert de bal met de borst te controleren. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Ortigosa Burgos schiet op doel. Wicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:4

50e minuut.
Luliński geeft een hoge lob. Wild is nu in balbezit. Wild geeft een lange en hoge pass. Ortigosa Burgos springt en kopt de bal. Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotti rent richting de bal. Met opzet legt Pustelak zijn tegenspeler op de grond. Pustelak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pitkäjärvi passt de bal zonder na te denken. Wicki is nu in balbezit. Ortigosa Burgos onderschept slim de pass. Ortigosa Burgos draait met de bal, schiet en ... Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:5

65e minuut.
Pitkäjärvi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Striker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lupescu kopt de bal weg. Wild geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pustelak de bal. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai schiet op doel. Klimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ciumak geeft een lange en hoge pass. Striker rent richting de bal. Striker passt de bal met de wreef. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Klimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pai rent richting de bal. Pai draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Pai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wicki de bal. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:6

81e minuut.
Striker onderschept slim de pass. Pai rent richting de bal. Pai passt de bal zonder na te denken. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kontuziński kan de bal niet met de borst controleren. Striker geeft een hoge lob. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini rent richting de bal. Cottini haalt uit met een fantastische trap. Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kornek speelt de bal door. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotti begaat een overtreding. Malcher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pustelak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lyall is nu in balbezit. Lyall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantanista met de inworp. Kornek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 67%, FC Stoczniowiec 33%.
UDiB Lekarty - FC Stoczniowiec 1:6