Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red Ants Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3080
Red Ants Chelsea Szczecin
3 Tactiek 1
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 52
good Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Gribusts geeft de bal voor. Ekl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekl passt de bal zonder na te denken. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ferré passt de bal met de wreef. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim passt de bal zonder na te denken. Daar is Josipović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ekl met een sublieme pass. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Kmicic probeert de bal aan de voet te houden. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
bin Halim passt de bal in één keer door. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré met een sublieme pass. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:1

20e minuut.
Ishizawa kan de bal niet met de borst controleren. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré met een sublieme pass. Josipović rent richting de bal. Josipović schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Miranda trapt de bal weg van het doel. Gribusts kopt de bal weg. Ince rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:2

24e minuut.
Ince verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim geeft de bal voor. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:3

27e minuut.
Ekl passt de bal in één keer door. Gribusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribusts passt de bal zonder na te denken. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Paal!

36e minuut.
bin Halim geeft een hoge lob. Rüya kopt de bal weg. Ekl speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Kmicic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:4

39e minuut.
Gribusts neemt vlug de vrije trap. Ince rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ishizawa geeft een lange en hoge pass. Jennis is nu in balbezit. Jennis geeft de bal voor. Ekl is nu in balbezit. Ekl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaczmarczak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Neto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 79%, Chelsea Szczecin 21%.
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:4

50e minuut.
bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. Josipović is nu in balbezit. Josipović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
bin Halim heeft problemen om de bal te vangen. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Ekl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ekl is nu in balbezit. Ekl passt de bal zonder na te denken. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kmicic de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotea komt het veld opgelopen. komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferré zal de hoekschop nemen. Ekl kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré speelt de bal door. bin Halim speelt de bal door. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
bin Halim kopt de bal weg. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:5

76e minuut.
Maínz kopt de bal weg. Daar is Gribusts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gribusts met een sublieme pass. rent richting de bal. schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tanaś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... Tanaś probeert de bal aan de voet te houden. Ferré is nu in balbezit. Ferré geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim passt de bal zonder na te denken. Ferré is nu in balbezit. Ferré geeft een lange en hoge pass. Rüya maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 77%, Chelsea Szczecin 23%.
Red Ants - Chelsea Szczecin 0:5