Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Husiaria Słonzi AFC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2582
Husiaria Słonzi AFC Robotniczy Klub Sportowy Bron
Słonzi 5 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 33.8
adequate Schieten average
average Passen adequate
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Adduci bereikt de bal nog maar net als eerste. Adduci passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Habowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak is nu in balbezit. Habowski verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Kołakowski trapt de bal weg. Młyczyński met een sublieme pass. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski onderschept slim de pass. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sacco geeft een lange en hoge pass. Mezaroş kopt de bal weg. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński onderschept slim de pass. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 49%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husiaria Słonzi AFC - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:0

59e minuut.
Trzaska kopt de bal weg. Klungelig pakt Zganiacz de bal. Panicucci geeft een lange en hoge pass. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:1

64e minuut.
Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sacco de bal onder controle te krijgen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mukolski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rák met een snelle inworp. Gardeazábal Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 51%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 49%.
Husiaria Słonzi AFC - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:1