Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hadi Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3937
FK Sultan FK Moča Goduš
Dana343 Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Merlo rent richting de bal. Lineker is nu in balbezit. Jimenez Merlo onderschept slim de pass. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Hiidlane de bal. Hiidlane speelt de bal door. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 0:1

13e minuut.
Falcón passt de bal zonder na te denken. Ivandić is nu in balbezit. Ivandić passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. Ðức Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Šiljegović de bal. Hiidlane is nu in balbezit. Pepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pepe krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Šiljegović heeft problemen om de bal te vangen. Hypius rent richting de bal. Šiljegović begaat een overtreding. Šiljegović krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jimenez Merlo passt de bal met de wreef. Hiidlane rent richting de bal. Hiidlane geeft de bal voor. Šiljegović is nu in balbezit. Šiljegović draait met de bal, schiet en ... Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hypius heeft problemen om de bal te vangen. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Conde neemt de hoekschop. Šiljegović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 0:2

30e minuut.
Saršon geeft de bal voor. Hiidlane rent richting de bal. Hiidlane geeft een hoge lob. Šiljegović springt en kopt de bal. Azyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Boluluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljegović is nu in balbezit. Viteškić begaat een overtreding. Viteškić krijgt een gele kaart. Šiljegović raakt geblesseerd tijdens het duel. Conde met een snel genomen vrije trap. Šiljegović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 0:3

32e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Klincov heeft problemen om de bal te vangen. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan schiet op doel. Ðức Long bokst de bal weg. Galiński kopt de bal weg. Ðức Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hiidlane kopt de bal weg. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde rent richting de bal. Conde draait met de bal, schiet en ... Azyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 0:4

36e minuut.
Falcón speelt de bal door. Daar is Saršon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan schiet op doel. Ðức Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:4

45e minuut.
Paranaglija is nu in balbezit. Paranaglija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klincov de bal. Saličinović is nu in balbezit. Saličinović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 50%, FK Moča Goduš 50%.
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:4

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ðức Long met een harde bal richting middenveld. Jimenez Merlo kopt de bal weg. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radovanović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Daar is Özelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešonavić speelt de bal door. Radovanović rent richting de bal. Radovanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Hiidlane rent richting de bal. Hiidlane met een sublieme pass. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:5

65e minuut.
Falcón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boluluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boluluoğlu passt de bal in één keer door. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Hiidlane controleert de bal met de borst. Hiidlane speelt de bal door. Radovanović is nu in balbezit. Radovanović haalt uit met een fantastische trap. Azyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:6

73e minuut.
Mešonavić met de inworp. Boluluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteškić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viteškić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Boluluoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boluluoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hypius is nu in balbezit. Boluluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Boluluoğlu passt de bal zonder na te denken. Radovanović is nu in balbezit. Radovanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Conde speelt de bal door. Radovanović is nu in balbezit. Boluluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Radovanović is nu in balbezit. Radovanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:7

77e minuut.
Klincov is nu in balbezit. Jimenez Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Merlo passt de bal zonder na te denken. Radovanović rent richting de bal. Radovanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Azyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo passt de bal zonder na te denken. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanović haalt uit met een fantastische trap. Azyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:8

80e minuut.
Matić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Boluluoğlu is nu in balbezit. Boluluoğlu met een sublieme pass. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob. Matić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:9

85e minuut.
Pachelski geeft een hoge lob. Klincov is nu in balbezit. Falcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 64%, FK Moča Goduš 36%.
FK Sultan - FK Moča Goduš 1:9