Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Olympique Lyonnais miasanBayern
1 Tactiek 532
40% Balbezit 60%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Feitosa passt de bal zonder na te denken. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák passt de bal zonder na te denken. Raposo is nu in balbezit. Raposo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi begaat een overtreding. Sarınç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarınç met een snel genomen vrije trap. Wojnarowski krijgt zijn hoofd ertegen. Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Csák probeert naar een medespeler te passen. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev passt de bal in één keer door. Daar is De Marchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - miasanBayern 0:1

21e minuut.
Ulvik geeft de bal voor. Kot kopt de bal weg. Sarınç rent richting de bal. De Marchi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchi schiet op doel. Schepel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Marchi rent richting de bal. De Marchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - miasanBayern 0:2

24e minuut.
Csák passt de bal zonder na te denken. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev passt de bal met de wreef. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi schiet op doel. Schepel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi haalt uit met een fantastische trap. Schepel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - miasanBayern 0:3

26e minuut.
De Marchi is nu in balbezit. Çanakkalelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kot begaat een overtreding. Kot krijgt een gele kaart. Çanakkalelioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glensk met een snel genomen vrije trap. Raposo rent richting de bal. Kubásek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubásek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
González met een sublieme pass. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot onderschept slim de pass. Kot haalt uit met een fantastische trap. Schepel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marchi rent richting de bal. De Marchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Dimishev rent richting de bal. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimishev krijgt een gele kaart. Redlewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Redlewski met een snel genomen vrije trap. Kulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dimishev passt de bal met de wreef. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák met een sublieme pass. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gula heeft problemen om de bal te vangen. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Csák is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonczak probeert naar een medespeler te passen. Raposo is nu in balbezit. Raposo haalt uit met een fantastische trap. Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Raposo passt de bal met de wreef. Ilonczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák is nu in balbezit. Ilonczak onderschept slim de pass. Ilonczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 61%, miasanBayern 39%.
The Olympique Lyonnais - miasanBayern 0:3

55e minuut.
Dimishev is nu in balbezit. Csák rent richting de bal. Csák geeft de bal voor. De Marchi rent richting de bal. De Marchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubásek onderschept slim de pass. Kubásek geeft een lange en hoge pass. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dimishev kopt de bal weg. Daar is De Marchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çanakkalelioğlu is nu in balbezit. Ulvik verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ulvik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farri komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Doeltrap. Antolík trapt de bal weg. Farri kopt de bal weg. De Marchi heeft problemen om de bal te vangen. De Marchi haalt uit met een fantastische trap. Schepel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 44%, miasanBayern 56%.
The Olympique Lyonnais - miasanBayern 0:3